Изключително признателни сме на структурите на МВР и лично на

...
Изключително признателни сме на структурите на МВР и лично на
Коментари Харесай

МВР опази медици от над 350 роми


„ Изключително признателни сме на структурите на Министерство на вътрешните работи и персонално на основен комисар Йордан Рогачев за съответната реакция през миналата нощ, която е била извънредно тежка от сътрудниците в нощното дежурство! – сподели пред „ Пазарджишка Марица “ изпълнителният шеф на Областната болница доктор Васил Вълчев. Пред Спешно поделение са се събрали над 350 роми, родственици на починалите и потърпевшата при злополуката, станала нощес сред Братаница и Ветрен дол. Не се е стигнало до конфликти единствено с помощта на грандиозната акция на полицията. Две минути след подаването на сигнала от сътрудниците на място са пристигнали 5 патрулки с общо 25 униформени чиновници и подготвени кучета. В избран миг, когато напрежението е ескалирало, е пристигнала поддръжка и от Жандармерията. Така на медиците е обезпечено успокоение, с цел да могат пълноценно да правят работата си “, сподели още доктор Вълчев.

Изпълнителният шеф акцентира, че не за първи път разчитат на поддръжка от силовото министерство. Винаги, когато се постанова, чиновниците на реда се отзовават, постоянно идват за броени минути, постоянно знаят тъкмо какво би трябвало да създадат, с цел да няма спорове, изрежда доктор Вълчев. 

 Припомняме, че жестоката злополука стана нощес малко след 18,00 часа. Млад лидер губи надзор над кормилото и колата му – БМВ, се блъска с висока скорост в крайпътно дърво. Автомобилът е сплескан до неразбираемост. На място идва аварийно-спасителен екип от Пожарната, който изважда телата на тримата пасажери. Седящият до лидера е умрял на място. Млада жена, пътувала на задната седалка, е тежко потърпевша и малко по-късно умира от раните си. Оцелял е единствено водачът, който лежи в Неврохирургията с комоцио и тежки контузии. Няма заплаха за живота му.

*Снимка - " Телекабел ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР