Изключително отровна змия беше уловена при опит да се чифтосва

...
Изключително отровна змия беше уловена при опит да се чифтосва
Коментари Харесай

Смъртоносна змия опита да се чифтоса с градински маркуч

Изключително отровна змия беше уловена при опит да се чифтосва с култивиран маркуч в парцела на стара австралийка от Куинсланд, написа Newsweek.

Ловецът на змии допуска, е мъжкият от типа Източна псевдоная (Pseudonaja textilis) - една от най-смъртоносните змии на планетата - „ би трябвало да е бил комплициран “, когато внезапно намерил друга по-малка змия наоколо.

Смъртоносна змия, която имала желание да се чифтоса с женска от своя тип, объркал култивиран маркуч с женска от своя тип, правейки опит да си направи поколение.

На мястото на случката са извикани ловци на змии, които са открили, че в градината има още едно влечуго от типа, по-тъмно на цвят от сластния самец. Според тях ухажорът очевидно се е объркал и е " налетял " на " полегналия " наоколо култивиран маркуч.

" Когато пристигнахме на мястото в отговор на подаден сигнал за огромна кафява змия, нашият ловджия Ричи незабавно видя здрав мъжкия от типа Източна псевдоная, който прави опит да се чифтоса с култивиран маркуч. При по-обстоен оглед се откри, че в градината има и друга змия, която самецът очевидно е объркал с маркуча ", пишат на страницата си във Фейсбук експертите от Sunshine Coast Snake Catchers.



Sunshine Coast Snake Catchers 24/7, постоянно разгласяват в обществените мрежи фотоси и видеоклипове от лова на рискови диви животни, попаднали в обитаеми региони.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР