Изключително опасен заподозрян е бил задържан в Ню Джърси, след

...
Изключително опасен заподозрян е бил задържан в Ню Джърси, след
Коментари Харесай

Задържан стрелец след убийството на трима души в САЩ

" Изключително рисков " обвинен е бил арестуван в Ню Джърси, откакто се твърди, че е прострелял трима членове на своето семейство, оповестиха управляващите след траяли часове старания за задържането му.


26-годишният Андре Гордън " се съобщи спокойно ", заяви за Агенция Франс Прес говорителката на полицейското ръководство в Трентън Лисет Риос.

Властите оповестиха, че Гордън, за който се счита, че е скитник, е почнал деня с кражба на автомобил в Трентън, след което е карал към 65 км до северното предградие на Филаделфия Левиттаун.

Там, съгласно полицията, обвиненият е умъртвил двама души - разпознати като 52-годишната му мащеха и 13-годишната му сестра.

Други трима души в къщата, в това число малолетно лице, съумели да се скрият, " до момента в който той минавал през къщата и ги търсел ", съобщи на брифинг окръжният прокурор на окръг Бъкс, Пенсилвания, Дженифър Шорн.

След това обвиненият отишъл до близка резиденция, където нахлул, след което прострелял и умъртвил 25-годишна жена - която съгласно Шорн била майка на двете му деца - преди да пребие майка ѝ с приклада на пушката си. Очаква се тя да се възвърне.

Отивайки до близкия магазин за понижения, обвиненият откраднал автомобил " Хонда " от 44-годишен мъж, след което избягал. Според шерифа на градчето Фолс, Пенсилвания, Нелсън Уитни, мъжът не е потърпевш.

След това обвиненият минал границата на щата и се върнал в Трентън, където съгласно полицията се барикадирал в триетажна къща.

Уитни съобщи, че се допуска, че обвиненият е бил въоръжен с автомат AR-15, а полицията го дефинира като " извънредно рисков ".

В продължение на няколко часа те го приканват да се съобщи.

" Андре, отдалечи се от прозорците. Знаем, че си вътре, в случай че искаш да се предадеш, набери 911 в този момент ", сподели полицията по високоговорител. " Ти си младеж, имаш прекалено много неща, за които да живееш ".

По-късно Гордън е " локализиран на друго място в Трентън ", сподели Риос.

Директорът на полицията в Трентън Стив Уилсън съобщи, че Гордън не е бил ранен и е вървял по улицата, когато към него се доближил патрулен служител на реда. Не е ясно дали той в миналото е бил в къщата, в която полицията е считала, че се е барикадирал.

Хората в тази къща са били " сполучливо евакуирани без пострадвания ", сподели Риос.

Въоръжените чиновници на SWAT са били видени да употребяват стълба, с цел да се качат на покрива на верандата и да оказват помощ на хората вътре да избягат през прозореца.

Тъй като обвиненият е пресякъл границите на щата, федералните управляващи - в това число ФБР и Бюрото за алкохол, тютюн, огнестрелни оръжия и експлозиви - работят по случая дружно с локалната, окръжната и щатската полиция. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР