Изключително обидни са внушенията, че срещу 50 евро може да

...
Изключително обидни са внушенията, че срещу 50 евро може да
Коментари Харесай

И Демерджиев се обиди от внушенията, че границата може да се премине за 50 евро

Изключително обидни са внушенията, че против 50 евро може да се премине границата . С такава позиция излезе министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Според него напъните ни не заслужават неуважение. Усилията ни не заслужават обиди. Сведохме до най-малко вторичната миграция към Централна и Западна Европа, плащайки висока цена, посочи министърът.

По думите му България е пълновръстен член на Европейския съюз, който поставя изключителни старания, с цел да подсигурява сигурността на сътрудниците си . Демерджиев разясни, че българските сили за сигурност всеки ден с телата си пазят спокойствието на всички европейски жители, включително и нидерландските, на най-тежката сухопътна външна граница на Европейския съюз, макар засиления миграционен напън.
 Нидерландия блокира България за Шенген, само че пуска Румъния и Хърватия
Нидерландия блокира България за Шенген, само че пуска Румъния и Хърватия

За България " към момента е прекомерно рано ", решението на Нидерландия е " по непоколебим, само че обективен метод "

През последните месеци страната ни постави изключителни старания, с цел да отговори на всички условия на европейските ни сътрудници. Страната ни сполучливо мина през две поредни инспекции под управлението на Европейската комисия. И двете завършиха с отчети, които изрично показват, че страната ни дава отговор на всички условия на Шенгенското законодателство, безапелационен е министъра.

Той уточни, че в подмяна, вместо европейска взаимност сме получили неуважение и дискриминация . Цената за участието ни в Шенген, не може да бъде достолепието на българските служители на реда! Не сме подготвени да платим такава цена, сподели още Демерджиев.
 Румен Радев изиска от Марк Рюте европейска взаимност, а не цинизъм
Румен Радев изиска от Марк Рюте европейска взаимност, а не цинизъм

Президентът на България пусна изострен пост във " Facebook " против премиера на Нидерландия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР