Изключително неприятна вест долетя в офисите на Пари Сен Жермен

...
Изключително неприятна вест долетя в офисите на Пари Сен Жермен
Коментари Харесай

УЕФА зашлеви Неймар с цялата си строгост

Изключително неприятна новина долетя в офисите на Пари Сен Жермен във връзка с огромната звезда Неймар да Силва. УЕФА публично наказа най-скъпия футболист в историята за идващите 3 дуела на парижани в Шампионската лига.

Санкцията действително е единствено с 1 мач по-малка от оптималната допустима по правилника на европейската футболна централа. Тя идва вследствие на нападките по отношение на, които 27-годишният състезател си разреши след загубата 0:3 от Манчестър Юнайтед в 1/8-финалите на Шампионската лига. Именно това проваляне в реванша коства и отпадането на френския гранд, който беше взел победа 2:0 на „ Олд Трафорд” в първия мач.

Неймар се нахвърли на реферите най-много поради дузпата в края на срещата, която беше отсъдена и Маркъс Рашфорд осъществя. „ Това е позор. Те поставят четирима души, които не схващат нищо от футбол, да дават отговор за преглеждането на повторенията с ВАР (системата за видеоарбитраж – б.р.). Нямаше дузпа, по какъв начин може да става дума за игра с ръка, когато топката го удря (визира Преснел Кимпембе – б.р.) в гърба. Ходете да си го на****те!”, написа тогава Неймар в обществените мрежи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР