Изключително некоректен и спекулативен е коментарът на уважаваната от мен

...
Изключително некоректен и спекулативен е коментарът на уважаваната от мен
Коментари Харесай

Цветанов за изказването на Нинова: Некоректен и спекулативен коментар

Изключително неточен и умозрителен е коментарът на уважаваната от мен Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила, че съм бойкотирал съвещанието на КСНС.

Това написа на персоналната си страница във Facebook ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила в отговор на изказванията на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Ето какво написа още Цветанов:

"Държа да подчертая, че напуснах съвещанието заради от дълго време плануван длъжностен ангажимент в чужбина. Като ръководител на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред в Народното събрание вземам участие в съвещание на Съвместната група за парламентарен надзор на активността на Агенцията на Европейския съюз за съдействие в региона на правоприлагането (Европол) през днешния ден и на следващия ден в Брюксел. Важно е да отбележа също, че вземам участие във форума дружно с народните представители Димитър Лазаров (ГЕРБ), Филип Попов (БСП) и Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от Движение за права и свободи Мустафа Кадарйъ е... към профила (ДПС). Като ръководител на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ госпожа Нинова добре знае това, тъй като съгласувах с нея като ръководител на най-голямата опозиционна група в Народното събрание състава на българската делегация. И не на последно място: присъединяване на българските представители във форума беше доказано доста преди насрочването на датата за КСНС ", приключва той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР