Изключително нагла кражба опъна нервите на жителите на Царево, след

...
Изключително нагла кражба опъна нервите на жителите на Царево, след
Коментари Харесай

Скандални ВИДЕА от наглото семейно престъпление, възмутило цяла България

Изключително нагла кражба опъна нервите на жителите на Царево, откакто жена популяризира видеозапис от закононарушението. На пръв взор действието е дребно – отмъкната е тротинетка.

Но в действителност повода за възмущението идва от обстоятелството, че основни настоящи лица са майка с дете.



На фрагментите се вижда по какъв начин дамата и дребния й наследник се доближават постепенно до мястото, където някой е оставил тротинетката си, за жал без контрол.

Детето се обръща към майката въпросително и наподобява получава утвърдително кимане, при което единствено отива до транспортното средство, а дамата се доближава, сграбчва тротинетката й я слага на земята – надали не като подарък.

„ Нагла кражба на тротинетка, пред вратата на магазина ни! Млада жена учи сина си по какъв начин се краде!!!

Жената е туристка в Царево и до момента в който се пробва да скрие тротинетката, двамата мъже от фотографията ни отвличат вниманието вътре в магазина (уж че ще пазарят от нас),след което тя се връща и излизат всички дружно все едно нищо не е било!!!

Нямам думи!!! Ако някой ги разпознае апелирам да се свърже с нас! “, написа дамата, популяризирала скандалните фрагменти във фейсбук.

„ Надявам се, че сте дали записа на полицията. Това е повече от безочливо! “; „ Нямам думи! На какво учат децата си и им дават образец “; „ Това е майка, която приготвя детето си за нарушител!

И смятате ли, че тя към този момент може да го възпитава? Майка апаш? Пример за всички неприятни майки е това! “ - това са единствено част от гневните мнения на жителите на Царево.

Записите от камерата са предадени на полицията. В момента се води следствие и чиновниците на реда се пробват да открият самоличността на крадлата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР