Изключително лесна за използване програма, способна да възстанови дори и

...
Изключително лесна за използване програма, способна да възстанови дори и
Коментари Харесай

Yodot MOV Repair – възстановява повредени видео файлове

Изключително лесна за потребление стратегия, способна да възвърне даже и големи видео файлове с напредналия си логаритъм

Yodot MOV Repair е елементарен за потребление програмен продукт, който възвръща развалени видео файлове в няколко стъпки

В цифровото си всекидневие боравим от ден на ден с видео – можем извънредно елементарно да сътворяваме видео клипове със смарт телефон или камера, да ги редактираме също елементарно с някой от наличните принадлежности за тази цел, да ги споделяме в обществените мрежи или с другари вкъщи на огромния екран.

Независимо дали става въпрос за любителско или професионално видео, нерядко се случва да се повреди някой запис, който доста харесваме и не можем да прежалим с лека река. Но това не е съдбовно, защото на пазара има софтуерни принадлежности за възобновяване на видео и за един от тях – ефикасен, елементарен за потребление и наличен като цена MOV Video Repair Tool ще ви разкажем по-надолу.

Yodot MOV Repair е софтуерен инструмент за Windows и Mac компютри, който употребява напреднал логаритъм, с цел да възвърне развалени видеофайлове вследствие на разнообразни аргументи. Такива могат да бъдат погрешно потребление на камерата, неприятно образувани браншове, повреден фърмуер, компрометирани файлова система или запис за начално зареждане (MBR), неточности при инсталирането или преинсталирането на операционната система и други

Напреднал логаритъм и елементарно потребление

Yodot MOV Repair се е наложил като един от най-популярните принадлежности за възобновяване на развалени MOV, M4V и MP4 видео файлове, основани с професионални камери и други устройства за запис. Технологията, вградена в този програмен продукт, не модифицира истинското наличие на файла в процеса на възобновяване, като вместо това извлича наличието и основава ново, „ крепко “ копие на разваления видео файл.

Програмата извлича настрана аудиото и видео фрагментите от разваления файл, възвръща ги и по-късно ги сплотява в един нов, работещ видео файл, без да трансформира по никакъв метод истинския файл. Когато новият файл е подготвен, програмата ви дава опция да го прегледате, преди да го запази в определената директория на диска. Ако липсват фрагменти, софтуерът на Yodot ги прескача, с цел да приключи процеса на възобновяване.

Yodot MOV Repair се отличава също с елементарен за потребление и подсъзнателен интерфейс – тя няма да ви затрудни, даже в случай че сте новак в работата с сходни приложения. Нещо повече, програмата може да възвръща без усложнения MOV, MP4 и M4V файлове с огромни размери, наранени от най-различни проблеми, включително развалени, недостъпни, невъзпроизводими и други

За да се убедите във опциите на програмата, можете да си изтеглите демо версията, налична гратис тук: MOV Video Repair Tool за Windows или Mac. Имайте поради, че не би трябвало да инсталирате програмата в същата директория, в която е развален файлът, който желаете да възстановите.

Инсталиране на Yodot MOV Repair:

1. Изтеглете инсталационния файл.

2. Пуснете го и натиснете бутона „ Next ” в помощника за инсталиране.

3. Разгледайте и приемете лицензионното съглашение, като кликнете на „ I accept the agreement “.

4. Задайте дестинация, в която да се конфигурират файловете на програмата.

5. Натиснете „ Next ” и по-късно бутона „ Finish ” за завършек на инсталирането.

Имайки тази стратегия на компютъра си, можете да възстановявате елементарно и бързо развалени файлове. Ето по какъв начин става това:

Възстановяване на видео файл с Yodot MOV Repair за Windows (стъпките за Mac са аналогични):

1. Изберете развален видео файл, който желаете да възстановите.

2. Заедно с разваления файл, изберете и един „ здрав “ файл, записан със същата камера, за препоръка.

3. Натиснете бутона „ Repair ” за започване на процеса.

4. След като програмата поправя разваления видео файл, тя демонстрира резултата с изложение.

5. Прегледайте го и потвърдете сполучливото възобновяване.

Ако сте удовлетворени от работата на програмата и смятате, че тя ще ви бъде потребна и отсега нататък, можете да я купите – коства $69,95 за индивидуален лиценз – и да се регистрирате посредством иконата „ Register “ в най-горната секция на прозореца за възобновяване.

Активация

Доставчикът на програмата е планувал два метода за активация, при закупуване на лиценз:

Съвместимост

Yodot MOV Repair е съвместима с всички версии на Windows, които към момента се употребяват, включително Windows 10/8.1/8/7/X/Vista и Windows Server 2008, както и на Mac – от 10.5 нагоре. Програмата изисква съществуване на 1GB RAM и 50MB свободно дисково пространство, поддържа 32- и 64-битови процесори, най-разпространените файлови системи – FAT 16, FAT 32, NTFS, NTFS 5, exFAT, HFS, HFS+, HFSX – и видеокамери.

Разгледаната стратегия е част от по-голяма фамилия артикули за възобновяване на файлове Yodot Data Recovery Software , от които се възползват консуматори от целия свят, включително експерти – за възобновяване на Windows и Mac документи, фотоси, видео, Outlook файлове и други Компанията обезпечава на клиентите си безвъзмездна техническа поддръжка 24х7.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР