Изключително интересна е появата на проф. Герджиков, битката за президент

...
Изключително интересна е появата на проф. Герджиков, битката за президент
Коментари Харесай

Мария Пиргова: С появата на проф. Герджиков битката за президент ще е по-интересна

Изключително забавна е появяването на проф. Герджиков, борбата за президент ще бъде към този момент много по-интересна, може би няма да има доста разбърквания, само че постоянно е допустимо. Това разяснява политологът в ефира на bTV.

„ Проф. Герджиков има много дълъг политически стаж и евентуално се е появил като претендент за президент от личното си предпочитание да се прояви в тази акция. не считам, че това е фигура, която има по-особени връзки. Това е научен човек, повдигнат по лична воля и от политиците, които желаят да имат такава национална фигура “, разяснява Мария Пиргова. Според нея с Румен Радев като президент измененията имат по-голям късмет, а с проф. Герджиков ще се търси по-скоро умиротворяване.
 Борисов: ГЕРБ застава зад Анастас Герджиков на президентските избори Борисов: ГЕРБ застава зад Анастас Герджиков на президентските избори
ГЕРБ застават зад проф. Анастас Герджиков на президентските избори. Това разгласи водачът на партията Бойко Борисов пред публицисти. &bdqu...

Основният въпрос в тази ситуация е по какъв начин ще се групират електоратите при възможен балотаж, означи и сътрудника й Петър Ганев. „ Не би трябвало да забравяме, че на 21 ноември, когато ще е вторият тур на президентския избор, това ще е четвърти по ред избор. Тогава мотивацията на хората няма да е прекомерно висока, ще имат преимущество електоратите, които са по-твърди “, означи Ганев. Според политолога гласовете на Движение за права и свободи сигурно няма да отидат при Румен Радев, само че при догатката, че проф. Герджиков не би отблъснал поддръжката на Движението.

Петър Ганев счита, че профилът, на който дава отговор проф. Герджиков е този, който ГЕРБ са търсили. „ Те търсиха непартиен претендент, който да притегли по-голяма външна страна и да покаже стъпка в посока излизане от изолацията на ГЕРБ. Кандидатурата на Борисов щеше да провокира противоположния резултат “, уточни той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР