Изключително интензивно е движението на АМ „Хемус“. Край „Витиня“ е

...
Изключително интензивно е движението на АМ „Хемус“. Край „Витиня“ е
Коментари Харесай

Тежък трафик в последния работен ден, коли пъплят с 10 км/ч по АМ „Хемус”

Изключително интензивно е придвижването на Автомагистрала „ Хемус “. Край „ Витиня “ е имало лека злополука без потърпевши, само че това е усложнило придвижването. Точно преди тунела, придвижването е с 10 км/ч със прекъсване.

Интензивен е трафикът и на „ Тракия “, а също и на автомагистрала „ Струма, само че от Министерство на вътрешните работи споделиха, че не се е стигнало до съществени тапи.

Допълнителни екипи на Пътна полиция са на пътя, триногите също са на пътя и наблюдават за висока скорост.

„ В самите почивни дни, на 25 и 26, и на 1 януари след новогодишната нощ, влизаме в дребните обитаеми места, всички курортни комплекси и селища, където ще се следи за използването на алкохол, наркотични субстанции и неправоспособни водачи. Искам да се обърна към водачите – дано да потеглят малко по-рано, да не си слагат краен час за идване, тъй като бързането не постоянно е най-удачния вид ", съобщи гл. контрольор Лъчезар Близнаков от Пътна полиция, представен от БТВ

В колоните от коли ще има и полицейски коли, които ще извеждат нападателните водачи от придвижването. Очаква се трафикът да бъде претрупан и на следващия ден, и на 31 декември. Днес през целия ден имаше тапи и в столицата.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР