Изключително интензивен продължава да е трафикът на вход и изход

...
Изключително интензивен продължава да е трафикът на вход и изход
Коментари Харесай

МВР: 10 400 моторни превозни средства са преминали през ГКПП Кулата до 15 часа

Изключително натоварен продължава да е трафикът на вход и излаз през Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата и Граничен контролно-пропусквателен пункт Маказа на българо-гръцката граница; граничните пунктове работят при цялостен потенциал, оповестиха от Групово дело „ Гранична полиция “ за трафика на българските гранични контролно-пропускателни пунктове към 17 часа:

В последните към две седмици се следи извънредно натоварен трафик през Граничен контролно-пропусквателен пункт на българо-гръцката граница, в това число е повишено и придвижването на жителите от трети страни. Само в границите на последните 15 часа през Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата са минали 10 400 моторни транспортни средства, от които 6500 за излизане от страната, а 3900 - на вход. От Групово дело „ Гранична полиция “ напомнят, че Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата обезпечава над 50 % от пътникопотока на българо-гръцката граница и предлагат на пътуващите да употребяват и ненатоварения Граничен контролно-пропусквателен пункт Илинден.

Натоварен остава и Граничен контролно-пропусквателен пункт Маказа, на границата с Гърция, откъдето в интервала от среднощ до 15 часа през днешния ден са минали общо 4380 моторни транспортни средства (3135 на излаз и 1245 на вход). Близкият до него Граничен контролно-пропусквателен пункт Златоград все още не е претрупан и може да бъде употребен от пътуващите в посока Гърция. Ненатоварени са също Граничен контролно-пропусквателен пункт Ивайловград и Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Петко Войвода на българо-гръцката граница.

На българо-сръбската граница трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина на излаз и вход за леки коли. До 15 часа през днешния ден оттова са минали общо 4717 моторни транспортни средства (1863 за излизане и 2854 за влизане в страната).

На българо-турската граница, на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево е натоварен трафикът за товарни коли на излаз. Преминалите в последните 15 часа от денонощието през пункта моторни транспортни средства са 2389 (1650 на излаз и 739 на вход). Превозните средства, минали през Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово, са общо 499 (244 на излаз и 255 на вход).

На българо-румънската граница, на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост - Видин трафикът е натоварен на излаз за товарни коли. Също за излизане от страната за леки коли е интензивно придвижването на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост - Русе, Граничен контролно-пропусквателен пункт Кардам и Граничен контролно-пропусквателен пункт Дуранкулак.

На българо-македонската граница трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР