Изключително интензивен е трафикът в района на ГКПП Дунав мост

...
Изключително интензивен е трафикът в района на ГКПП Дунав мост
Коментари Харесай

Задръстване, причинено от блокада, затапи Дунав мост през Русе

Изключително натоварен е трафикът в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " през Русе, оповестиха от граничния пункт. Опашката от камиони доближава до 20 км в посока Румъния.

Наши фенове алармираха, че не може да се влезе или излезе от града и от близките обитаеми места.

" Живеещите стоят с часове блокирани. От румънска страна обработването на документите е доста постепенно, което води до образуването на опашки в целия град ", споделят наши читатели.

Изключително натоварен е трафикът и на леки коли. Основна част от тях са румънски туристи, които се прибират от отмора в Гърция. За да доближат граничния пункт, румънските водачи на леки коли минават по интернационалния бул. " България ", както и през града, употребявайки бул. " Тутракан ". По тази причина по-рано денем са се образували големи опашки по двата булеварда.

От граничния пункт осведомиха, че приблизително към 3000 автомобила минават в едната посока на денонощие през последната седмица. Очаква се през днешния ден броят им да надвиши 5000 коли.

От граничния пункт разясниха още, че се чака на следващия ден още веднъж натоварен трафик на коли с румънски туристи на влизане в България.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР