Изключително грозно поведение демонстрира снощи в Игри на волята един

...
Изключително грозно поведение демонстрира снощи в Игри на волята един
Коментари Харесай

Зрителите на Игри на волята сипаха на Елвиса с големия черпак

Изключително грозно държание показва нощес в " Игри на волята " един от участниците, а точно - Елвиса. Раздялата сред Мастагарков и Старейшините доближи нови низости нощес, а цветущите думи и изрази посред им в допълнение нажежиха ситуацията.​ Прав ли е Мартин да атакува към този момент някогашния си съотборник по този метод?

Ето и част от мненията на фенове във Facebook:

" Мартинчо, разбирам, че до някаква степен би трябвало и да си пълководец в това предаване, само че дай да си приказваме истината. Изгуби достолепието си на почтен човек от дълго време... пък и не става единствено с неистини и интриги, изисква се и на арената много, тъй че! "

" Той Мартин си беше безсрамник още първоначално. Ама тогава го боготворяхте, тъй като наскърбяваше Виолета и Моника. А това на вас мноооого ви харесва. И Мартин, и Мастагара са си хлъзгави играчи, не се държат изключително мъжествено. Еднакви са си. Те за това и се скараха ".

" Мартинеее, Мартинеее, в случай че всичко мъжко се свежда до твоето държание... горко на дамите към теб. Кудкудякаш като недоклатена кокошка и всичко това от гняв, че не стана на твоя проект. Явно си привикнал на открито всеки да ти играе по свирката. За мен ти си една огромна 0 ".

" Колко на ниска цена държание на участниците се демонстрира тази година! Все ми се коства, че това е предаване, което се гледа от цялото семейство, а децата, както всички знаем, подражават на участниците. Дали е редно да излъчвате сходни низши връзки? Обиди. Подигравки?! Да излъчвате вербални насилници като Мартин!? Да излъчвате толкоз доста завист, интриги и грозни обиди сред участниците, които на следващия ден децата в учебно заведение, знаем, ще стартират да повтарят едни към други? От нас, възрастните, зависи какъв образец им даваме. Как ги учим да мислят, да бъдат положителни, да не се бият и наскърбяват, че експанзията е наказуема, че душeвността и физиката са еднообразно значими и никой не трябва да те наранява по никакъв метод, когато на всички места към тях царува безвластие, проклетия, крясъци, викове, побоища..!?!?!

Че към този момент и в предаванията това се трансформира в разрешена норма! Нивото е пъклен ниско. Участниците толкоз доста разочароват като хора, мислене и държание, че чак не се търпи. Не е обикновено това нещо! Потрес ".

" Мартин е най-долното създание в това предаване! Доскоро мислех, че е Виолета, само че този палячо напряко мазета рибата! И той ще приказва за геройство и за мъжка дума ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР