Изключително грозна сцена се разигра във ВИП Брадър. Решеният да

...
Изключително грозна сцена се разигра във ВИП Брадър. Решеният да
Коментари Харесай

Много грозна сцена във ВИП Брадър! Кулагин стигна дъното и...

Изключително грозна сцена се разигра във ВИП Брадър. Решеният да стигне до крайности Валентин Кулагин, удари дъното в устрема си да притегли вниманието към своята персона. 

Омерзени, съквартирантите му започнаха просто да го пренебрегват и стопираха да приказват с непрекъснатия дразнител в Къщата. По време на вечеря напрежението там се сгъсти до степен на нетърпимост. Малко преди останалите да се съберат към масата, той яде от своята храна, за която се е договорил с продуцентите - риба и зеленчуци. Това не му попречи вечерта да изиска да се причисли към останалите на масата. 

Там го очакваше изненада - Божана се бе настанила на стола му и той побесня. " Това си е моето място. Всеки може да се мести, вие в случай че сте пионки, се местете ", съобщи Кулагин и изиска още веднъж да яде. След което взе чинията с храна на Божана и я изхвърли в мивката. Това не му попречи да се завърти към нея, когато минути по-късно тя стана да готви, очаквайки вечеря. " Повърня ", назова я той и продължи да чака да му сготви, добавя Блиц.



Всичко това срина душевен Божана и тя отиде в изповедалнята, където стартира да плаче: " Не желая да съм зла, мога да съм по-зла, тъй като ми се е случвало и знам какво мога. Много рядко си разрешавам да плача, а тук е минало колосално малко време, в което циврех три пъти. "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР