Изключително грозен инцидент се е разиграл в нощта на 18

...
Изключително грозен инцидент се е разиграл в нощта на 18
Коментари Харесай

Трима с BMW засякоха колата на двама влюбени, пребиха мъжа

Изключително противен случай се е разиграл в нощта на 18 октомври в Плевен. 29-годишно момче е било брутално пребито пред очите на приятелката си.

С Plevenutre.bg се свързали близки на потърпевшия, които недоумяват, че към момента няма никаква информация от Министерство на вътрешните работи.

По техни данни даже не е формирано произвеждане, а единствено кореспонденция.

Детелин и 20-годишната му другарка Милица се прибирали към кв. "Сторгозия ", когато колата им "Ауди " била засечена от черно БМВ.

По първични информации нападателите били трима, само че единствено двама от тях взели участие в последвалата кървава вакханалия. Те счупили стъклото на колата на Детелин с щанга и почнали да го бият пред очите на 20-годишното момиче. Изкарали го отвън колата и траяли да го постановат с ръце, крайници и щангата.

Случаен водач станал очевидец на случилото се и това уплашило биячите, които се качили бързо в колата си и си плюли на петите. Всичко се е разиграло на ул. "Сторгозия 181 " към 1.00 часа. Милица се обадила на телефон 112 и на място неотложно дошъл медицински екип.

Детелин е откаран в болница в извънредно тежко положение. Полицията пък заловила биячите в близка улица, като те били изоставили колата и се разхождали пешком. Оказало се, че единият от тях е някогашният другар на Милица.

Фрапантното в тази ситуация, че с изключение на за побой, нападателите би трябвало да дават отговор за още две закононарушения - бягство от ПТП и нанесени имуществени вреди.

В здравното се показва, че Детелин Цанов е със строшаване на костите на носа и костите на етмоидалния лабиринт, със доста разбъркване на фрагментите, голям брой разкъсно-контузни рани по лицето и лигавицата на устата, строшаване на 1/2 от коронка на първи горен ляв зъб, кръвонасядания и охлузвания по главата, лицето, гърба и поясната област.

Уврежданията са резултат от удари с твърди тъпи предмети. Пострадалият е признат в клиника по УНГ заболявания и опериран. Лечението продължава.

На сегашния стадий не е допустимо да се предвижда какъв брой време ще продължи то и по какъв начин ще приключи. Ще се появят ли затруднения, какъв ще бъде резултатът от интервенцията. Ще се възвърне ли изцяло носното дишане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР