Изключително голямо е разочарованието на зрителите на Звездите в нас,

...
Изключително голямо е разочарованието на зрителите на Звездите в нас,
Коментари Харесай

„Звездите в нас” е дъното! Връзкари превзеха шоуто, Маги Халваджиян по-надолу не може да падне


Изключително огромно е разочарованието на феновете на „ Звездите в нас ”, откакто цялостната идея на шоуто бе нарушена по жесток метод. Не се дава късмет на никому незнайни хора с гений за пеене, а се залага най-вече на връзкари.

Именно такива да вземем за пример са две известни щерки, които се появиха на сцената на предаването. Албена Танева на Иво Танев и Ева Данаилова на Бате Енчо. Втората на всичкото от горната страна е работила с Дони, който е жури в шоуто.

Ева е актриса и е играла в спектакъла „ Вуйчо Ваньо ” в Народния спектакъл, а музиката към него е точно на Добрин Векилов – Дони. И в този момент същият човек трябваше да я прави оценка в „ Звездите в нас ”, което наподобява в действителност доста неуместно.

Албена пък освен е шерка на Иво Танев, само че и има щерка от Десо от „ Мастило ”. Тя може да започва певческа кариера така и така шоу, само че явно се е възползвала от връзките си. Веднъж не го стори, когато се яви в „ Гласът на България ” и я отрязаха. Затова в този момент е решила да се подсигури.

Продуцентът Магърдич Халваджиян продължава да натрупа черни точки с участници, които са минали през продуцираното от него „ Х Фактор ” преди време. Такива се появиха доста, като някои от тях даже към този момент имат своя музикална кариера, като Вирджиния Събева да вземем за пример.

На тези хора към този момент им е бил даден късмет в друго шоу и в този момент е ред да правят отстъпка на същински дилетанти. Кастингът, който Маги е провел, обаче е цялостен неуспех.

Върхът на наглостта беше появяването на една професионална фолк дива като Пламена. Тя изгря в „ Мюзик айдъл ”, а след това направи кариера в „ Пайнер ” и не стана ясно какво тъкмо търси в „ Звездите в нас ”, само че най-вероятно е пристигнала за парите.

В публичните среди към този момент се шушука, че Маги Халваджиян неслучайно е избрал свои хора за шоуто, тъй като по този начин ще може да завоюва някой от тях и да се контракти с него да му заплати по-малка сума като премия. Арменецът е прочут със своята свидливост, тъй че нищо чудно това да е пъкленият му проект.

Източник: Уикенд        
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР