Изключително е неудобно отвън да свири химна на хора, които

...
Изключително е неудобно отвън да свири химна на хора, които
Коментари Харесай

Зарков: В България пазарът е всевластен, но не и за цените на имотите на властта

Изключително е неловко извън да свири химна на хора, които са изгубили всякаква вяра, друга, също така да ви изгонят отсам, с цел да си вземат назад страната .
Мнозинството жители,опозиционни партии, Европейската комисия, интернационалните наблюдаващи, Неправителствени организации бранш, гражданско общество, непознати медии споделят:
Само вие не виждате, че превърнахте страната ни в царство на неправда със знаме 500-еврова банкнота и с герб, на който се мъдри калинка .
Това съобщи представителят на Българска социалистическа партия Крум Зарков в изявление в Народното събрание по време на разискванията на вота на съмнение към държавното управление.
„ Само вие не виждате, че говорите за еврозона в страна, където в разменна монета превърнахте суджука , където локалното самоуправление е поверено на дриймтиймове.
Само вие не виждате, че.
Няма значение в лв. или евро плащате наем, в случай че не плащате наем, тъй като сте министър (очевидно засяга Владислав Горанов бел.-ред).
Само вие не виждате, че тук ужасно доста се краде и, че това беше казано от държавни институции в тази зала..
Само вие не виждате, че се краде от медикаменти, от митници, от пътища, от защитни огради, ремонта на НДК, евросредствата и Ларгото под прозорците на Министерски съвет “, добави той, представен от Фокус.
Крум Зарков прикани към незабавна оставка на кабинета " Борисов " 3.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР