Изключително дръзка и нагла кражба е станала във Варна. За

...
Изключително дръзка и нагла кражба е станала във Варна. За
Коментари Харесай

Крадец задигна дамската чанта на шофьорка, докато чака на светофар във Варна

Изключително дръзка и нагла кражба е станала във Варна. За случилото се споделя пострадалата - Сияна Едрева.

Кражбата е осъществена в неделя, 4 февруари, към 18:20 часа. Потърпевшата твърди, че чантата й е отмъкната на булевард " Девня " - тогава тя била в автомобила си и изчаквала светлината на светофар да светне зелено, с цел да предприеме ляв завой и да се насочи към Аспаруховия мост.

Сияна Едрева споделя, че мургав мъж е отворил задната дясна врата на колата и е взел чантата й.

" Долу на бул. " Девня " чаках на ляв завой на алено, с цел да се кача на Аспарухов мост и ненадейно се отвори задната дясна врата на колата и мургав субект ми взе чантата ", написа тя в обществената мрежа Facebook.

Потърпевшата е изживяла мощен стрес и е безапелационна, че дълго време ще помни физиономията на крадеца.

Сияна Едрева прикани водачите да заключват колите си, когато карат.

" Заключвайте си вратите, когато карате, изключително дамите. Стресът е огромен! Дълго няма да му не помни гадната физиономия и наглите очи! Толкова безочлив беше този - с цел да стигне чантата ми, която беше зад мен, а той отвори другата врата. Лицето му беше на една педя от мен. Гледаше напряко в очите, само че аз се развиках, излязох от колата, съвсем бях до него, само че не съумях да го хвана, а той бягаше и се обръщаше да види дали съм след него. Но шокът беше жесток - колата ми запалена, старата ми майка до мен и аз напълно безпомощна викам зад него. Сигурна съм, че бих познала тези гадни очи ", добавя тя.

 Жената е подала тъжба в полицията. Тя се надява крадецът да бъде открит.

" Аз пристигнах във Варна преди 10 години и първото нещо, което ме предизвести позната, която беше живяла в града към този момент няколко години, беше тъкмо това - да си основа табиет да си заключвам колата. Аз бях доста учудена, че е допустимо, само че си сътворих навика. Вече мислех, че е отминало, само че уви. Съжалявам за главоболията, които ви е основала случката ", написа Петя Симеонска в мненията под обявата.

Снимката е илюстративна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР