Изключително доволен от успеха на Черно море БАСК“ с 3-2

...
Изключително доволен от успеха на Черно море БАСК“ с 3-2
Коментари Харесай

Каразгьозов: Тази победа дойде неочаквано и за нас

Изключително удовлетворен от триумфа на „ Черно море БАСК “ с 3-2 гейма против „ Левски “ като посетител бе треньорът на „ баските “ Виктор Карагьозов. Той похвали момчетата за това, че мощно са желали успеха и са се вложили оптимално.

„ При всички случаи тази победа за нас пристигна ненадейно. Знаете, че втория полусезон ни напусна главен състезател-Явор Генов. Имахме проблеми с Николай Колев, който не взе участие в мача в София. Тези, които играха, се вложиха оптимално. Вероятно е имало и едно подценяване от страна на „ Левски “. Но мен не вълнува каква е била тяхната мотивация.

Интересува ме това, че нашите момчета желаеха доста мощно успеха. Успехът е значим за момчетата. Важен е за самочувствието им, защото доста от тях са юноши старша възраст.

Връщайки се обратно във времето, момчетата не си спомнят „ Черно море “ да е печелил мач против „ Левски “ като посетител. Нормално е да има еуфория. “, разяснява в изявление за „ Морски гонг “ по Дарик треньорът на „ Черно море БАСК “ Виктор Карагьозов.

Утре варненци гостуват на „ Хебър “ в 21-ия кръг на Суперлигата. Това е и повода да не се приберат във Варна след снощния триумф, а да заминат непосредствено за Пазарджик.

„ Бяхме си сложили преди мача с „ Левски “ цел да спечелим най-малко две срещи от оставащите три. Единия мач го взехме, надяваме се от останалите два да спечелим най-малко един. Утрешният ни противник „ Хебър “ е добър тим, само че не и неизпълним, изключително след двете им поредни провали. Надявам се на следващия ден да покажем същото равнище, както против „ Левски “ през вчерашния ден “, сподели още експертът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР