Изключително досадно е да чакаш багажи си да се появи

...
Изключително досадно е да чакаш багажи си да се появи
Коментари Харесай

Как багажът ви да излезе първи на летището

Изключително досадно е да чакаш багажи си да се появи на лентата след дълъг полет. За благополучие има няколко трика, които можете да приложите, с цел да бъде куфарът ви измежду първите, които се демонстрират.

На първо място, се постарайте чантата ви да бъде една от последните, които се натоварва в самолета преди полет. Така при разтоварването багажа ви ще е един от първите, който ще бъде свален, написа Lifehacker.

Eдин вид да го извършите е да чекирате багажа си на гишето, което ще ви принуди да платите сума от порядъка на 20 $, когато пристигнете. Aко изчакате и ревизирате чантата си, доста постоянно фирмите отхвърлят таксата. Служителите, които към този момент са натоварили багажа на всички пасажери, е доста евентуално да качат вашия финален. В последна сметка това значи, че багажът ви ще бъде изваден първи при идването на крайната дестинация. Подобен способ може да се приложи единствено при пряк полет , само че не и когато има прехвърляне.

Другия вид е да се чекирате и да поискате чантата ви да бъде категоризирана като " чуплива ", което ще подсигурява, че ще бъде качена най-после и респективно извадена първа при идването. Предимството на този способ е, че важи за безусловно всички полети, а освен за директните.

Последнятя алтернатива е да сте специфичен клиент или да сте част от VIP стратегия на съответната самолетна компания, което е гаранция, че ще се обърне особено внимание на багажа ви.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР