Изключително безполезна среща, загуба на време за нас. Не чухме

...
Изключително безполезна среща, загуба на време за нас. Не чухме
Коментари Харесай

Пеевски: Не чухме никакви доводи защо трябва да продължи дерогацията

Изключително безполезна среща, загуба на време за нас. Не чухме никакви доводи за какво би трябвало да продължи дерогацията. Ще продължи да се цялостни незаконният съветски режим със стотици милиони от България безпричинно. Това сподели ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски след съвещанието на Съвета по сигурността поради Закона за дерогацията.

" Митниците не са си свършили работата - съветските наказания са били нарушавани. Утре ще подадем сигнали до прокуратурата и ДАНС ", добави Пеевски.

" Видя се, че ще има гласоподаване в Народното събрание. ПП–ДБ отстояват дерогацията да падне през март, което значи, че имаме нова коалиция - ``Възраждане ", Българска социалистическа партия и Политическа партия - обединението " Путин ". Ще забележим дали Народното събрание и държавното управление се командват от Москва. За нас, българските жители, бяха напълно ощетени от тази дерогация, а незаконният режим на Путин се обогати под благосклонния взор на българското държавно управление ", съобщи още Делян Пеевски.

ГЕРБ напуснаха съвещанието по-рано, тъй като от отчета на ДАНС е станало ясно, че още през вчерашния ден " Лукойл " е имала подготвеност да премине напълно на неруски нефт, само че откакто с гласовете на ПП-ДБ, " Възраждане " и Българска социалистическа партия в енергийна комисия не бе признато предлагането за отменаме на дерогацията в тридневен период, рафинерията се е отказала.
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/884864403254256
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР