Изключителният продукт в България е познат с името Visilife (Висилайф).

...
Изключителният продукт в България е познат с името Visilife (Висилайф).
Коментари Харесай

Фаворитът на докторите работи frognews.bg

Изключителният артикул в България е прочут с името Visilife (Висилайф). Мощта на Visilife надвишава неведнъж всичко познато досега. Той е 48 пъти по-мощен от рибеното масло и 34 пъти по-мощен от коензим Q10.

 

Още с идването си у нас продуктът спечелил доверието и на българските лекари. Освен, че го предписват на своите пациенти, те самите му се доверяват. Visilife намалява холестерола, усъвършенства сърдечно-съдовата активност, облекчава ставните болки и усъвършенства паметта и концентрацията. А с помощта на мощните си антиоксидантни свойства той укрепва имунитета.

 

Ефективно намаление на холестерола и триглицеридите

 

 

При високи стойности холестеролът се натрупва и би могъл да запуши кръвоносните съдове. „ Висилайф “ сполучливо спомага за вкарване на холестерола и триглицеридите в норма.

 

„ Засега в международната медицина е прочут единствено една омега-3 субстанция – масло от антарктически скариди (крил), чийто резултат е категоричен. Утвърден и към този момент потвърдил се в нашата колегия артикул, който съдържа 100 % масло от крил, е Visilife. Изследванията са безапелационни, че от всички омега-3 хранителни добавки той дава най-хубавите резултати в битката с холестерола. При банкет единствено на 2 капсули на ден за 3 месеца „ неприятният ” холестерол понижава с 32 %, а „ положителният ” се повишава с 44 %. Този артикул е екологично чист, без ГМО. Ефектът на маслото от крил се дължи на отличното му асимилиране от организма. Омега-3 мастните киселини в него са в същата форма, както в човешкия организъм – като фосфолипиди. Практическите изгоди от приема на Visilife, както и неговите продуктови спецификации, удостоверяват качествата му.

 

Д-р Анастас Стойков e експерт кардиолог с над 25-годишна процедура. Преподава Вътрешни заболявания и Кардиология в Медицински университет, София

 

Свалих си холестерола с натурално средство

 



Холестеролът се натрупва в кръвоносните съдове под формата на плаки
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР