Изключителни мерки за сигурност ще бъдат взети за двубоя от

...
Изключителни мерки за сигурност ще бъдат взети за двубоя от
Коментари Харесай

Франция - Израел ще бъде по-охраняван от финала на Евро 2024

Изключителни ограничения за сигурност ще бъдат взети за дуела от Лигата на нациите сред Франция и Израел, който ще се играе на 14 ноември.

Началникът на полицията в Париж Лоран Нунес разгласи, че ограниченията ще включват зоните както извън, по този начин и от вътрешната страна на стадион " Стад дьо Франс ".

" Това е мач с висок риск. Ние се намесваме на стадион, където сме изискани от уредника, френската футболна федерация. Ние се приготвяме за всички хипотези, в това число тази, че би трябвало да влезем вътре, с цел да избегнем произшествия ", сподели Нунес.

На 24 юли, по време на Олимпийските игри, хиляда служители на реда и жандармеристи бяха мобилизирани за мача Мали - Израел (1:1) на Парк де Пренс, като тогава не бяха докладвани произшествия.

На 6 септември домакинският мач на Белгия против Израел (3:1) за първия ден от Лигата на нациите беше изместен в Унгария и се игра при закрити порти в Дебрецен, откакто няколко белгийски града отхвърлиха да посрещнат срещата, опасявайки се от ексцесии.
 Във Франция взеха строги ограничения против футболното безчинство
Във Франция взеха строги ограничения против футболното безчинство

Забраната още веднъж е за почитателите на Марсилия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР