Изключено е главен секретар да участва в антикорупционна операция По-глупав

...
Изключено е главен секретар да участва в антикорупционна операция По-глупав
Коментари Харесай

Кирил Радев за Живко Коцев: По-глупав главен секретар на МВР не съм срещал

Изключено е основен секретар да взе участие в антикорупционна интервенция
„ По-глупав основен секретар на Министерство на вътрешните работи не съм срещал. Изумен съм, не може да не си даде сметка с какви хора се вижда, на какви рождени дни върви и подаръците, които получава. Не е обикновено това ”. Това съобщи о.р. ген. Кирил Радев в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов ” по NOVA NEWS във връзка фотосите и другарството на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев.

Отношенията, които е имал с тези хора, излизат отвън рамките на държанието на човек, който е на този пост, сподели Радев по адрес на Коцев. „ За времето, за което управляваха, не се научиха да ръководят, нито да крадат както би трябвало ”, сподели иронично антимафиотът.

Изключено е основен секретар да взе участие в антикорупционна интервенция. Той би трябвало да координира активността в Министерство на вътрешните работи, не му е работа да прави оперативна работа, разясни Радев.

„ Главният секретар в Министерство на вътрешните работи стана жертва, в това число и на своя метод на мислене и на деяние и като основен секретар, и като човек. Ще си отиде  дамгосан със подозрението за корупция. Най-големият проблем са нарушените правила на държавно ръководство ”. Тревожен фактът, че министър председателят Николай Денков не знае какво се случва в Министерство на вътрешните работи, разяснява специалистът. Противоречията и неналичието на доверие сред министъра и основния секретар на Министерство на вътрешните работи е гибелен за ведомството. От там ще дойдат и вредите, безапелационен е ген. Кирил Радев. Според него, това демонстрира, че ръководството на страната е забатачено.

Относно фотосите с присъединяване на някогашния основен секретар на вътрешното министерство Живко Коцев специалистът посочи, че е нужно да се разбере дали става дума за режисура или той в действителност взе участие в такава скица.

„ Където има власт и пари, постоянно има корупция. В такава среда се раждат и видове като Паскал ”, изясни антимафиотът. По думите му контрабандата не е еднократен акт.

Кирил Радев оспори и изтъквания триумф на някогашната шефка на Митниците Петя Банкова със хванатата пратка опиати. Според него това е станало евентуално по сигнал на партньорски служби и интервенцията просто е изпълнена тук. Припомняме, ген. Кирил Радев е отпред на антимафиотите точно по времето на първата и наподобява единствена интервенция против митичния Паскал.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР