Изключеният от редиците на БСП Кирил Добрев обяви, че се

...
Изключеният от редиците на БСП Кирил Добрев обяви, че се
Коментари Харесай

Добрев: Хващам бас, че Възраждане ще бие БСП на следващите избори. Наказанието ми изтича на Коледа и се връщам

Изключеният от редиците на Българска социалистическа партия Кирил Добрев разгласи, че се обзалага, че на последващи избори " Възраждане " ще изпревари някогашната му партия по гласове. 

" Избирателят на Българска социалистическа партия е русофил. Ядрото е възрастно население, русофилски настроено. По тематиката с войната в Украйна Българска социалистическа партия е в алтернатива сред гласоподавателите си и европейското си бъдеще като партия. Само че за какво е водача на една партия? За да може да изясни на своите последователи кое е вярно и кое не. Да го изясни толкоз авторитетно, че той да го послуша. За това " Възраждане " сега прави този огромен растеж. Защото не се тормози да споделя това което мисли на глас. Тя пред хората, които са русофилски настроени, тя не се срами. Няма европейски сътрудници, които да я правят оценка и да се опасява от тях. " Възраждане " знае, че няма да ръководи и няма да й се наложи да ръководи, за това може да приказва умерено. По този метод тя изтегля даже твърдото ядро на Българска социалистическа партия. Готов съм да се обзаложа, че на идващите избори " Възраждане " ще изпревари Българска социалистическа партия като електорална поддръжка. Меката външна страна на Българска социалистическа партия от дълго време си потегли, преди три избори още. На последните избори дори ядрото губехме. Ние загубихме харизмата, в която първо бяхме тези, които могат да победят ГЕРБ. Но се видя, че пристигнаха други, които могат да го създадат. И по този начин през днешния ден Българска социалистическа партия е изпразнена от наличие, тя няма цел. Тя се бие с Коцето от " Възраждане ", с някакви такива, които са отвън... А пропуща съществени значими въпроси за обществото. Като войната в Украйна. Излез с ясна позиция, кажи не или да. Вторият въпрос е Македония, третият е неравенствата ", разяснява той в предаването " Лице в лице " по БТВ. 

Добрев разкри и нещо, което изненада водещата Цветанка Ризова. " Аз ще се върна скоро в Българска социалистическа партия, като ми изтече наказването. Кой ще ме изключи вечно? Как ще ме изключи някой, който не ме е приемал. Аз към момента си заплащам членския импорт в Нови Искър. Аз съм изключен от партията на Нинова и Калоян Методиев. Но ще мине месец декември и още веднъж ще съм в партията. Наказанието ми изтича на Коледа. Изключен съм за 1 година, и мога по-късно да си подам документите ", разясни Добрев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР