Изключеният от БСП за България вероятно ще е и кандидат-депутат

...
Изключеният от БСП за България вероятно ще е и кандидат-депутат
Коментари Харесай

Бачийски повежда листата на ПП-ДБ в Бургас, Явор Божанков – в Габрово

Изключеният от " Българска социалистическа партия за България " евентуално ще е и кандидат-депутат от София

Константин Бачийски най-вероятно ще бъде лидер на листата на новата коалиция сред „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ (ПП-ДБ) в Бургас. По непотвърдена информация към този момент е п остигнато единодушие за водачите на листи на групировката в цялата страна.

Бачийски е ръководител на партия „ Средна европейска класа “ (СЕК) , която също влезе публично в обединението ПП-ДБ. Той водеше листите на „ Продължаваме промяната “ (ПП) в Бургас на последните два парламентарни вота.

По информация на „ Флагман “, за идните избори Бачийски още веднъж е получил съществено рамо от съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков  за лидерската кандидат-депутатска позиция. Двамата са в близки връзки. Как ще се разпределят местата по-надолу към този момент не е ясно.

Все отново не е изключено да има и изненади в идващите дни. Срокът за регистрация на листите е 28 февруари.

„ Дневник “ пък оповестява, че Явор Божанков ще оглави листата на ПП-ДБ в Габрово . Припомняме, че в последното Народно заседание той бе изключен от парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ поради ярката му позиция в поддръжка на Украйна във връзка съветската експанзия. Божанков щял да бъде претендент за народен представител и в една от листите в София.

Във фейсбук той пусна фотография от обявата, с което сякаш удостовери информацията. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР