Изключеният от БСП Иван Иванов за побоя над председателя на

...
Изключеният от БСП Иван Иванов за побоя над председателя на
Коментари Харесай

Скандал в БСП. Изключеният от БСП Иван Иванов бил на 6 км от побоя

Изключеният от Българска социалистическа партия Иван Иванов за побоя над ръководителя на БСП-Долни Чифлик – Валентин Вълчев, твърди, че не е бил на мястото на произшествието и пада жертва на две годишна локална война.

“Бях на 5-6 километра от местопроизшествието”, разяснява Иванов в неделя пред bTV. Той добави, че познава потърпевшия Валентин Вълчев, само че не го е виждал от три месеца насам. Последното им засичане е било на конгреса на Българска социалистическа партия в София.

Той уточни, че “категорично не е удрял сътрудника си” и това ще бъде потвърдено от проверяващите органи. До този миг полицията не е разговаряла с него.

Иванов добави, че е схванал за проблема от медиите. “Към 18.30 часа бях там, само че слязох до щаба на флота във Варна. Организаторите на тази режисура са очаквали, че ще остана на събирането на младежите, само че аз си тръгнах”, описа още той.

На въпрос дали ще остане в Народното събрание като самостоятелен народен представител, Иванов уточни, че първо следва да бъде изключен от парламентарната група на Българска социалистическа партия, за което е належащо две трети болшинство.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР