Изключен е петокласник от Царево, ударил преподавател в час, съобщи

...
Изключен е петокласник от Царево, ударил преподавател в час, съобщи
Коментари Харесай

Изключиха от училище петокласник, ударил учител в час

Изключен е петокласник от Царево, блъснал учител в час , заяви bTV. Според класния му началник, момчето се държи цинично и надменно.

Припомняме, случаят стана на 18 януари. Пострадалият учител Калинка Коева съобщи, че е шокирана, че подобен " дребен човек, толкоз непълнолетен, може да се саморазправя . ".

Тя изясни, че петокласникът почнал да пречи по време на урока и тя го поканила да напусне часа. Коева изясни, че той отказал да напусне часа и с защитата са го извели. " След малко се върна, удари ме и избяга ", сподели тя.

" Тръгна към мен със закани за разпра, със закани към директорката и след което го изкарах навънка, това не му е за първи път ", изясни охранителят Красимир Богданов.

Класният началник Катя Панайотова добави, че момчето се държи цинично и надменно към всички преподаватели и тормози децата душевен и физически .

Даниела Феланова, шеф на учебното заведение в Царево, уточни, че нямат поддръжката на родителите му.

Седмица след случая членовете на педагогическия съвет изключиха петокласника. " Това дете няма да излезе от просветителната система, ще продължи да учи в друго учебно заведение ", разяснява Магдалена Георгиева, педагогичен консултант в учебното заведение в Царево.

Другото учебно заведение е чак в Ахтопол.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР