Изказвайки се в Белия дом след оправдателната си присъда в

...
Изказвайки се в Белия дом след оправдателната си присъда в
Коментари Харесай

Fox News: Конгресът на САЩ призова да се вкарват „мръсните ченгета“ в затвора за „руското разследване“

Изказвайки се в Белия дом след оправдателната си присъда в Сената, американският президент Доналд Тръмп, който не се смути от изразите си, се скара с тези, които организираха следствия против него, оповестява Fox News.

Според републиканския конгресмен Стивън Скалис хората в управлението на ФБР би трябвало да носят отговорност за опитите да компрометират Тръмп с „ рашагейт “, написа "Поглед инфо ".

След неуспеха на импийчмънта, хората, които стояха при започване на „ съветското следствие “ и злоупотребяваха с пълномощията си, с цел да смъкват Доналд Тръмп, би трябвало да влязат в пандиза допустимо най-скоро, парламентарният уредник на „ Фокс “ на Камарата на представителите на Съединени американски щати Стивън Скалис изрази това мнение пред Fox News.

Изявлението на конгресмена пристигна в четвъртък същата вечер, когато Тръмп означи оправдателната си присъда в Сената, написа Fox News.

„ Президентът беше доста прям през днешния ден. Ясно е, че той беше концентриран върху вършенето на работата си. Но съгласно мен през днешния ден беше значимо той да уточни някои нечестни хора, в това число мръсни ченгета, които не са изчезнали “, сподели Скалис. Конгресменът явно е имал поради "висши федерални чиновници на реда ", се споделя в публикацията на Fox News.

Речта на Тръмп в Белия дом обхвана редица тематики. Така американският водач напомни по какъв начин „ уволни това влечуго “ Джеймс Коми от поста шеф на ФБР, след което се появи „ пъклен шумотевица “. Тръмп разказва по този начин наречената „ съветска спекулация “ въобще с непечатни думи.

По-рано в сряда американският сенат оправда президента по двете обвинявания за импийчмънт.

Конгресменът Скалис сподели пред Fox News, че чака с неспокойствие отчета на федералния прокурор на Кънектикът Джон Дърам, който беше инструктиран от Министерството на правораздаването на Съединени американски щати да ревизира произхода на „ съветското следствие “.

„ Хората би трябвало да бъдат подведени под отговорност. “, - цитира новинарския уебсайт думи на Скалис. „ Те злоупотребяват с пълномощия, с цел да отстранен безусловно претендента за президент на Съединените щати. “ Хората би трябвало да отидат в пандиза. "

Републиканецът изрази вяра, че Дърам " ще назове имената ". Освен това Скалис сподели, че отчетът на федералния прокурор би трябвало да оправдава " 99 % " от елементарните чиновници на ФБР - " положителни хора ". Според конгресмена " гнили ябълки " могат да компрометират цялото бюро.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР