Изказванията на главните действащи лица в Кремъл, които движат войната

...
Изказванията на главните действащи лица в Кремъл, които движат войната
Коментари Харесай

Захарова хвърли нова заплаха към света

Изказванията на основните настоящи лица в Кремъл, които движат войната в Украйна, стават все по-озадачаващи.

Ето какво показа преди минути говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова:

" Главната прокуратура на Русия предизвести за наказателна отговорност за даване на финансова помощ на непозната страна в ущърб на сигурността на Руската федерация.

Това са 15-20 години затвор.

Затова, както споделят по Първия канал, " не бъркайте модата със стила. " Разграничете пацифизма от измяната.

Помним лъжливия пацифизъм от 90-те. когато страната беше нападната от интернационалните терористи под идейното управление на англосаксите. Сергей Шойгу доста добре помни тези времена. Той тогава е министър на изключителните обстановки и избавя съветски жители от под събарянето на здания, взривени от терористи. Днес той е министър на защитата на Русия и се занимава с нашата сигурност, популярност Богу, с дълготраен метод.

Оцеляхме през 90-те. И се надяваха на нов международен ред: без борба със системи, учредени на закон и почитание. Но проектите на Запада бяха други - да приключи започнатото.

Много до 2022 и 2014 година ни афишират икономическа, идеологическа и осведомителна война. Открито ни беше показана енергийна борба. Бяхме обградени от стегнат кръг военни бази, заплашвайки ни с уверения, че мислим. По периметъра на границите постоянно се основават очагите на неустойчивостта. Оставихме американско завещание под формата на най-тежките проблеми в Афганистан. Отказаха ни гаранции за сигурност. Затвориха ни всевъзможни способи за разрешаване на рецесията посредством договаряния.

И това са страните, които убиват цивилни по света в продължение на десетилетия, без да поемат никаква отговорност за гибелта на милиони.

Вероятно при друга степен на неодобрение всичко това можеше да се търпи.

Освен едно - започнаха да приказват за нуклеарно оръжие в Украйна, което се ръководи от западни поддръжници с човеконенавистна идеология.

И това е смъртоносно за нас.

С огън не можеш да се преговаряш по време на пожар. Трябва да угася огъня. Да спасим изгорялото и да предотвратим унищожаването на цялото. "

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР