Изказването на президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български

...
Изказването на президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български
Коментари Харесай

Политолог: Борисов направи груба политическа грешка - Радев не остава длъжен

Изказването на президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила във връзка казаното от премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила в телевизионно изявление е типична илюстрация на националната сентенция: "Каквото повикало - такова се обадило ". Това сподели пред БНР политологът проф. Александър Маринов.

Вчера министър-председателят направи груба политическа неточност и постъпи безогледно за следващ път. Досега в никакъв случай Радев не е почнал пръв, само че в никакъв случай не е оставял без последствия нападки против него. Премиерът сбърка двойно, тъй като, първо, сподели една неистина - Иво Христов не е бил на такава позиция в телевизия, притежавана от Пеевски. Това е добре известно и в случай че министър-председателят не е в положение да се осведоми, преди да приказва, това е в негов минус. Второ, в действителност има много подозрения и обществени изказвания за непосредственост сред Пеевски и Борисов. Това е втората страна на непредпазливостта, съобщи Маринов.

Той ясно разграничи държанието на министър-председателя, който "обвинявал " в телевизионното изявление, до момента в който президентът "задавал въпроси ". Той пита, може отговорът да е позитивен, може да е негативен, уточни политологът.

Напрежението сред двамата ще продължава да ескалира, в случай че този жанр на държание от страна на Борисов и неговите доближени продължи, подчертава ученият.

Радев в никакъв случай не е почнал пръв личен конфликт, акцентира той. Всеки път, когато те се опитат да го атакуван, се потвърждава, че Радев е подобен човек, който не премълчава. Може би са привикнали по различен метод - с други президенти. Радев не остава задължен. Ако те не престават, от тук нататък ще имат съответния отговор. Това е моята прогноза, сподели още Александър Маринов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР