“Изказването на премиера Борисов, че преговарят с Гърция и Франция

...
“Изказването на премиера Борисов, че преговарят с Гърция и Франция
Коментари Харесай

България предплати 18,5 млн. ваксини, а сега се моли за такива

“Изказването на премиера Борисов, че договарят с Гърция и Франция за ваксини "на заем " е самопризнание за цялостен неуспех, изтощение и липса на далновидност”, написа Корнелия Нинова във Facebook. Председателят на Българска социалистическа партия напомни: „ България предплати 18 500 000 ваксини, а се оказа в положение да се моли да получи ваксини в заем “.

Лидерът на българските социалисти във връзка неуспеха на ваксинациионния развой у нас съпостави безсилието на нашите ръководещи с дейностите на тези в Европейски Съюз. „ Редица европейски водачи започнаха диалози, доставки и потребление на съветската и китайска ваксини. Чешкият и унгарският министър председател, австрийският канцлер дадоха образец за това “, споделя още тя.

Корнелия Нинова подлага на критика премиера и го прикани: “Вместо да се моли на Франция и Гърция, да стартира диалози с Китай и Русия, както направиха редица европейски водачи. Управлението на рецесията от държавното управление на Борисов е некадърно, непоследователно и унизително за страната. То е рисково за здравето на хората и нездравословно за стопанската система “.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР