Изказването на премиера Борисов, че е готов да даде 10

...
Изказването на премиера Борисов, че е готов да даде 10
Коментари Харесай

Тома Биков: Логично е ГЕРБ да положи всички усилия да направи правителство с първия мандат

Изказването на премиера Борисов, че е подготвен да даде 10 дежурни депутати, които да поддържат Слави Трифонов в съставянето на кабинет, е облик и политически знак, с който министър-председателят демонстрира, че е подготвен да бъде градивен в тази обстановка. Това сподели в предаването „ 120 минути “ Тома Биков от ГЕРБ.

" Готови сме да поддържаме и политики, подготвени сме и в случай че едно вероятно държавно управление, препоръчано с втори или трети мандат след нас, в случай че бъде препоръчано и се нуждае от тези гласове, да го подкрепим. Ако не успеем да създадем държавно управление с първия мандат, ще бъдем в съпротива “, сподели той и посочи, че не е един от тези 10 депутати и не мисли, че ще се стигне до неговия глас.

„ Смятам за разумно ГЕРБ да постави всички старания да направи държавно управление с първия мандат, тъй като е първа политическа мощ и по-късно втората политическа мощ с господин Станислав Трифонов да направи същите старания и да предложи кабинет в границите на 45-тото Народно събрание, то да бъде определено с болшинството на тези, които цяла акция приказваха, че ще бъдат срещу ГЕРБ и, че единствената им идея в политиката е да смъкват ГЕРБ. Сега имат тази опция и дано да бъдат по този начин положителни да се възползват от нея, пък ние ще бъдем една надалеч по-конструктивна съпротива от тях, няма да ни видите да прави това, което те вършиха последните 4 години “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР