Изказването на посланика на САЩ в Китай Никълъс Бърс, че

...
Изказването на посланика на САЩ в Китай Никълъс Бърс, че
Коментари Харесай

Китай е против окачествяването на отношенията между Китай и САЩ като конкурентни

„ Изказването на посланика на Съединени американски щати в Китай Никълъс Бърс, че китайско-американските връзки са връзки сред съперници, не дава отговор на обстоятелствата и не е градивно “, съобщи на днешната си конференция говорителката на Външно министерство Мао Нин.

„ Китай е срещу окачествяването на връзките сред Китай и Съединени американски щати като конкурентни. Китай не се стреми към конкуренция, не се стреми да размени или предизвика, който и да е, а постоянно е развивал връзките си със Съединени американски щати въз основа на показаните от ръководителя Си Дзинпин правила за взаимно почитание, спокойно взаимно битие, съдействие и взаимна полза. Надяваме се, Съединени американски щати да образуват вярно схващане за Китай “, съобщи тя.

„ Китай няма желание да се надпреварва със Съединени американски щати, а се стреми само към добруването на своите жители. Пекин постоянно ще поддържа международния мир и ще се стреми към създаване на общественост на споделена орис, на основа на интернационалната система, в чието ядро е Организация на обединените нации и основания на правила интернационален ред “, сподели още говорителката.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед28879Проф. Нако Стефанов: Руско-турската освободителна война у нас изигра ролята на земеделска революцияАлтернативен Поглед41933Проф. Нако Стефанов: Наши и непознати сили желаят да трансфорат България в бойно полеАлтернативен Поглед105804Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед146859Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед15351Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед377470Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед146859Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед116958Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед105804Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоКоментарен Поглед101809Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениВасил Проданов15927Залезът на Европа: Втора част – Технологич
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР