„Изказването на Иво Христов е тежко малоумно. Той още вчера

...
„Изказването на Иво Христов е тежко малоумно. Той още вчера
Коментари Харесай

Георги Харизанов: Иво Христов трябваше да подаде оставка още вчера

„ Изказването на Иво Христов е тежко малоумно. Той още през вчерашния ден трябваше да подаде оставка. Извинението му беше много по-нагло и от изказването”, безапелационен е Георги Харизанов.

Вчерашният политически скандал продължава да отеква в медиите и обществените мрежи. На среща с ротарианци в Раднево Христов пази тезата на Русия за спасяването на българските евреи от алената войска. В диалога той дефинира 80% от българите като дебилни.

„ Това по какъв начин Корнелия Нинова през вчерашния ден избяга от публицистите, демонстрира извънредно неуместната обстановка, в която я сложи. Сигурно още тече регистрацията в залата”, с подигравка разяснява Харизанов.

Според Мария Пиргова изявлението на Христов е било неточност, само че това не значи, че би трябвало да подаде оставка. „ Христов не разсъждава по този начин за българския народ, него са го избрали с огромно болшинство в Пловдив. Нека не го слагаме в една редица с всички нелепи изказвания”, разяснява Пиргова.

Според Харизанов обаче се е случвало полици да подават оставка и за доста по-малки прегрешения.

„ Цялата тази преживелица не е почтена за загуба на толкоз доста време. Де това да беше най-големият проблем на България”, разяснява още Пиргова.

Целият спор вижте тук:

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР