Изказването на г-н Дол е абсолютно неприемливо. То разделя българското

...
Изказването на г-н Дол е абсолютно неприемливо. То разделя българското
Коментари Харесай

Нинова: Изказването на Дол разделя българското общество

Изказването на господин Дол е безусловно недопустимо. То разделя българското общество и демонстрира неуважение на близо един милион българи, подкрепили " Българска социалистическа партия за България " на последните парламентарни избори, разяснява във фейсбук водачът на социалистите Корнелия Нинова. 

От през вчерашния ден съм в България и усетих, че социалистите са доста завистливи за всичко, което ГЕРБ прави тук. Според мен българските социалисти не същестуват откогато България пое Председателството, защото Бойко е най-спешният началник в Европа. Единственият метод да се покажат е да приказват за Бойко и какво прави Бойко ”, разяснява водачът на европейската десница по-рано през днешния ден. 

Г-н Дол, не завиждаме на ГЕРБ, че сме най-бедната и най-корумпираната страна в Европа, под вещото управление, към този момент осем години, на Вашия другар Бойко. Тревожим се от тези обстоятелства, написа Нинова.

В текста й се споделя още:

И желаеме тази оценка, дадена от ваши авторитетни източници, да се промени, както и да се промени стандартът на живот на нашите сънародници. Приемаме като тъжна смешка думите Ви, че българските села се развиват непрестанно. Отдаваме ги на това, че Вие не сте виждали българско село. Радваме се, че българският министър-председател е " най-успешният началник в Европа " и към този момент е задминал госпожа Меркел и господин Макрон, само че се питаме за какво водачи от Вашето политическо семейство не го правят оценка уместно и не ни желаят в Шенген и Еврозоната, поради корупцията в ръководството на този " сполучлив " министър председател. Не чухме и оценката Ви за това, че ГЕРБ отдръпнаха Истанбулската спогодба, на която толкоз държите. Дали това не стана и под натиска на българските социалисти, които съгласно Вас не съществуват, дружно със 70 % от българите. Мълчите и за грандиозния интернационален скандал, в който ни забърка Вашият другар Бойко с престъпната продажба на ЧЕЗ, точно на председателството. Не се ли притеснявате и че парите на европейските данъкоплатци потънаха в преградното оборудване на външната граница на Европа, което се проверява от българската прокуратура. Много въпроси без отговори.

Г-н Дол, казвате, че " триумфът на България се основава на отношението на ГЕРБ към всеки човек ". Надявам се, че в това - “всеки човек ”, включвате и тези хиляди българи, които всяка седмица стачкуват на улиците на България против държавното управление. По техните думи триумфът на страната ни минава през оставката на Борисов.

Г-н Дол, постоянно сте добре пристигнали в България. Ние сме гостолюбив народ, само че сме и народ с достолепие. Не ни лепете етикети, не ни поучавайте и не забравяйте, че българският народ няма началници.Той има сътрудници в Европа, тъй като е пълноправен на другите европейски нации.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР