Изкараха свидетел, който лъже. От 15 години бил с мен,

...
Изкараха свидетел, който лъже. От 15 години бил с мен,
Коментари Харесай

Знаковият Тартор Георги Илиев Заковава Митьо Очите В Съда!

„ Изкараха очевидец, който лъже. От 15 години бил с мен, някакъв Георги Илиев.

" Виждал съм го преди 15 години. Тогава му бих два шамара, тъй като закачаше щерка ми “, разгласи в правосъдната зала Очите.

По думите на Желязков, в показанията си Илиев твърдял, че двамата надали не били първи приятелки. Според Очите съименникът на боса на ВИС свидетелствал и против Николай Мечков.

„ Прословутият Георги Илиев от ден на ден ще се прочува. Как е допустимо да участва на всички тези диалози, които твърди, че е чул. Все едно непрекъснато са били дружно. Питах го дали не е в интимни връзки с Димитър Желязков. Не му е бил и защита. Няма по какъв начин да се има вяра на подобен очевидец. Той необмислено лъже “, пък сподели юристът на Очите – Илиян Василев при гледането на ограниченията за неотклонение на Желязков.

Георги Илиев е дал показания напълно скоро – при започване на годината, когато Митьо към момента се е намирал в турски арест, научи " Флагман ".

В част от показанията си бургазлията приказва за войната в погребалния бизнес, която съгласно спецпрокуратурата е една от дейностите на бандата. За нея отговарял Йордан Въчев-Ларша, твърди още държавното обвиняване.

Според източници на " Флагман " Георги Илиев от много години е в „ бизнеса “, само че се снабди с обвиняване за водач на група, занимаваща се с разпространяване на дрога, едвам преди няколко месеца.

„ Жоро Илиев беше независим състезател, който в никакъв случай не е бил подвластен от Митьо, както доста други.

Той е доста остроумен и много години съумя да остане в сянка. Буквално беше неосезаем за ченгетата, пазеше се доста деликатно. Възможно е от прокуратурата да са го притиснали и да е пропял против Митьо, с цел да отърве кожата. Жоро сигурно знае доста “, разкри източникът на " Флагман " от ъндърграунда.

Припомняме, че при започване на септември м. година Бургас беше блокиран от полиция поради спецакция на ГДБОП и ОДМВР. По време на интервенцията са претърсени голям брой адреси и коли из цялата област. Арестувани са 12 души, като обвинявания за ОПГ са повдигнати на четирима от тях.

В рамките на интервенцията са осъществени голям брой процесуално-следствени дейности в жилища и употребени от арестуваните леки коли. Иззети са към 1 кг разнообразни типове наркотични субстанции - суха зелена тревна маса - канабис, метамфетамин, кокаин, хашиш. Открити са 48 растения от рода на конопа, 18 от които били отглеждани в особено оборудвано за задачата помещение на къща.

При претърсванията са конфискувани още - газово оръжие, ножове и палки, а в дома на водача на групата е открита и парична сума в размер на 15 490 лева По първични данни групата е работила от началото на 2018 година на територията на страната и Бургаска област.

Установено е, че участниците са прибягвали до потреблението на насилствени способи - закани и побои, при реализиране на незаконната си активност, оповестиха от полицията, написа Факти.бг.

За водач на новата тайфа държавното обвиняване показва точно 37-годишния бургазлия Георги Илиев. Той продължава да е зад решетките с непрекъсната мярка „ задържане под стража “.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР