Изкара Коледа в Милано с нейните и неговите родителиТоп-спринтьорката на

...
Изкара Коледа в Милано с нейните и неговите родителиТоп-спринтьорката на
Коментари Харесай

Ивет Лалова пропуска сезона, но пък ще глези мъжа си

Изкара Коледа в Милано с нейните и неговите родители


Топ-спринтьорката на България, хубавицата Ивет Лалова-Колио, за жалост, ще пропусне зимния сезон поради контузия на дясната ръка, само че пък по този начин ще има повече време да обърне внимание на брачна половинка си Симоне Колио и да го поглези, споделят близки до фамилията.

Двамата прекараха Коледа в Милано с нейните и неговите родители. През януари имаха малко повече благоприятни условия от нормално да са дружно, въпреки и поради нейната травма. Всяко зло за положително, както споделят и в Италия.
 2-3-1  2-3-3  2-3-2
Ивет блесна с усмивката си на церемонията по награждаването на най-хубавите лекоатлети на България за 2018 година, макар че не е в най-хубавата си форма. Беше „ украсена “ с извънредно украшение – шина на дясната си ръка. Тя се дължи на интервенция на скъсано сухожилие, направена на 7 януари. Контузията идва не от пистата, а от… битов случай.

„Травмата на ръката я получих доста неуместно. През лятото се срязах на парче кристал, само че не обърнах съществено внимание. Оказа се, че при случая съм раздрала сухожилие, а по-късно то се е скъсало и по тази причина се наложи интервенция. Започнах годината с вирус и интервенция, само че се надявам отсега нататък да имам единствено хубави моменти“, сподели Лалова-Колио. Тя добави, че поради контузията е пропуснала единствено пет дни от подготовката си и към този момент тренира на цялостни обороти. Въпреки това няма да взе участие на надпревари през зимата.

„Съвсем малко пропуснах тренировки. В момента се приготвям на цялостни обороти. Зимният сезон ще бъде пропуснат, защото още няколко дни ще би трябвало да нося шина. В момента работя по проекта за лятото“, сподели още спринтьорката. Тя получи премия за разпространение на леката атлетика в България. „Тази премия ме кара да се усещам оценена, обичана, уважавана“, добави Лалова.

Техни другари признават, че Симоне глези нашата Ивет като същинска принцеса. А и покрай дома им в Риети има феодален палат с магически ресторант, където постоянно вървят. Пък и къщата им е като замък, та нещата са напълно като в приказка.

Двамата живяха в неговия дом 4 години преди да сключат брак през 2013 година От 2017 година най-хубавата ни спринтьорка и половинката й могат да се похвалят със истински замък в Италия. Тогава Симоне решил, че е извънредно време двамата да се снабдят с много по-просторно фамилно жилище.

Спортистът от дълго време се оглеждал за подобаващ парцел. Но защото доста държал на комфортната локация, се забавил с покупката. Накрая другар, който се занимава с недвижими парцели, му предложил огромна къща в центъра на града. Симоне и Ивет одобрили местоположението и незабавно сключили договорката.

Италианецът купил къщата само поради големия двор и положителното местонахождение. Веднага след покупката той наел бригада, която да събори остарялата къща и да се заеме със градежа на величествен нов дом.

Ожениха се в Риети


 2-3-4 За Симоне Колио, който също е лекоатлет, а на млади години е бил футболист, Ивет се венча през 2013 година Сватбата на спортното семейство беше в италианското градче Риети, където двамата живеят. Църковната гала протече в един от огромните католически храмове в града – „ Сан Доменико “. „ Въпреки че Лалова е от София, а родното място на Колио е Чернуско Ломбардоне /до Милано – б.а./, двамата избраха Риети за града, в който да живеят, упражняват, а в този момент и да се оженят “, писа тогава формалният уебсайт на италианската федерация по лека атлетика.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР