Изживяването при гледането на смарт телевизия е още по-достъпно с

...
Изживяването при гледането на смарт телевизия е още по-достъпно с
Коментари Харесай

Xiaomi представи серията Mi TV P1 в България – цялостна смарт система за забавление

Изживяването при гледането на смарт телевизия е още по-достъпно с продуктите на цени от 499 лева

София, България, 15 октомври 2021 година - Xiaomi показа най-новата си серия интелигентни тв приемници Mi TV P1 Series в България. Предлагана в четири разнообразни размера - 55``, 50``, 43`` и 32 инча, серията Mi TV P1 прави преживяването с интелигентно домашно развлечение по-достъпно за всеки с цени, започващи от 499 лева

Цялата серия разполага с екран без рамки от трите си страни за оптимално пространство за гледане с грациозен и моден дизайн, който се вписва красиво в ситуацията на дома. 60Hz LED панелът предлага свръхшироко 178° зрително поле, тъй че да можете ясно да виждате екрана, без значение от какъв ъгъл гледате.

Моделите 55 ", 50 " и 43 инча обезпечават първокласно качество на картината с 4K UHD резолюция и поддръжка на Dolby Vision®. По-големите разновидности от 55 " и 50 инча в допълнение усъвършенстват визуализацията с HDR10+, което разрешава на тв приемниците да генерират висок динамичен диапазон и да създадат картината още по-жива и реалистична. За да добавят зашеметяващите образни резултати, и трите модела оферират MEMC технология, позволяваща на тв приемника да възпроизвежда необикновено гладка картина без раздробяване.

Всички модели се оферират с богата екосистема от наличие с Android TVTM и авансово конфигурирани известни приложения като Netflix, Prime Video и YouTube1. Потребителите могат елементарно да трансферират наличие и игри от своите смарт телефони или таблети, употребявайки Chromecast и Miracast2. С вградения Гугъл Assistant2, Mi TV P1 Series е идеалнен за гласови команди в интелигентните домове на потребителите.

Вариантите 55 ", 50 " и 43 инча имат и вграден микрофон на панела, с цел да могат потребителите гласово да ръководят тв приемника и всички свързани интелигентни уреди изцяло свободно3.

В началото на месец ноември Mi TV P1 Series 55``, 50``, 43``, and 32`` ще бъдат налични в формалните канали за продажби на Xiaomi на територията на България на цени надлежно 1199 лева, 1099 лева, 829 лева и 499 лева.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР