Изискват се много усилия и търпение, за да можеш всеки

...
Изискват се много усилия и търпение, за да можеш всеки
Коментари Харесай

Златното момиче Симона Дянкова: Не ми липсват състезанията, отказах се в точния момент | В темпото на Кари, 15.04.2023

„ Изискват се доста старания и самообладание, с цел да можеш всеки ден с дребни стъпки да постигнеш задачата, която си си сложил. “

Това сподели „ В темпото на Кари “ олимпийската шампионка по художествена гимнастика Симона Дянкова. Тя призна, че не ѝ липсват надпреварите.
Мисля, че се отхвърлих в точния миг, макар че доста обичах да се състезавам и да се срещам с другите девойки и тимове.
„ Сега всекидневието ми е много по-разнообразно. Всеки ден е друг. Нашият спорт изисква доста повторения, заради което всеки правех едно и също “, показа Дянкова.

По думите ѝ е доста потребно за децата, които занапред навлиза в спорта, да знаят, че по никакъв начин няма да им е елементарно. Въпреки това тя уточни, че е допустимо юношите да вървят постоянно на учебно заведение и в същото време да реализират огромни спортни триумфи.
Не мога да кажа че ми е било тежко като капитан, тъй като имах шанса да бъде със страхотни девойки в един тим, доста виновни.
„ За да постигнеш триумфи в художествената гимнастика би трябвало да си доста резистентен и да не разрешаваш нищо да те пречупи. Като капитан аз доста държах на откритите връзки. Много е значима връзката. Ние постоянно сме си казвали безусловно всичко. Дори и да има някакъв проблем ще кажа на индивида незабавно, ще го изговорим, почистим и продължаваме напред. Изискват се доста качества, тъй като в спорта не е елементарно “, акцентира Дянкова.

„ Големите неща не стават елементарно и незабавно, изискват доста самообладание, труд, неизменност, само че в случай че в действителност искаш нещо, можеш да го постигнеш “, сподели още тя.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР