Изискването за носене на предпазни маски за лице в лечебните

...
Изискването за носене на предпазни маски за лице в лечебните
Коментари Харесай

Пак удължават ковид мерките

Изискването за носене на защитни маски за лице в лечебните заведения се удължава до 16 ноември. Това е посочено в заповед на министъра на опазването на здравето. Предпазни маски се изискват и в профилираните институции за даване на обществени услуги и обществени услуги от резидентен вид за деца и възрастни. Изключение се позволява за децата до шестгодишна възраст.

Остават в действие и условията за съблюдаване на отдалеченост от метър и половина, когато има скупчване на хора на открити публични места, както и възможността за образуване на отдалечена работа.

Извършването на ежедневен филтър в профилираните институции за даване на обществени услуги и обществените услуги от резидентен вид за деца и възрастни за съществуване на консуматори и личен състав с клинични признаци за COVID-19 и премахване на личния състав от работа до определяне на диагнозата и клинично излекуване също продължава да бъде изисквано като мярка. 

Носенето на защитни маски, дезинфекцията на работни пространства, постоянното проветряване, съблюдаване на отдалеченост сред хората и др. са условия, които се постановат поради разпространяването на коронавирусната зараза.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР