Изискваме всички документи във връзка с покупко-продажбата на жилища от

...
Изискваме всички документи във връзка с покупко-продажбата на жилища от
Коментари Харесай

Шефът на КПКОНПИ: Ще разровим всичко докрай за жилищата и „Артекс”

Изискваме всички документи по отношение на покупко-продажбата на жилища от „ Артекс “ 3-4 години обратно. Това разгласи ръководителят на антикорупционната комисия Пламен Георгиев пред публицисти в Народното събрание.

Той напомни, че комисията прави инспекция на покупките на парцели от Цветан Цветанов, Цецка Цачева, Вежди Рашидов и Ваня Колева.
Шефът на " Антикорупция ": Фрапиращ брой заявления са с пропуски Те са на лица от всички кръгове, проверявани от комисията
Председателят на КПКОНПИ уточни, че ще се проучва дали има и други лица, които също са купували от тази компания. „ По този метод ще се направи една всеобхватна инспекция, като желаеме всички разрешителни, които са издавани на тази компания. Анализираме всичко, законопрoектите, които са импортирани и които вероятно биха облагодетелствали тази компания. Искаме да разровим до дъно всичко, с цел да установим изобщо кои лица са пазарували от компания „ Артекс “ и на какви цени “, добави Пламен Георгиев, представен от „ Фокус”.
Антикорупционната комисия ревизира жилищата на властта (ОБЗОР) Премиерът още веднъж разгласи, че ще е праволинеен, в случай че се открият нарушавания
„ Нито съм купувал жилище от „ Артекс “, нито познавам някой от компанията, безапелационен беше шефът на КПКОНИ във връзка информацията, че и той е придобил жилище в кв. „ Изток”.
Врата до врата с Цачева: Цените на жилищата на нейния етаж са над 2000 евро на квадрат bTV разполага с оферта от строителната компания от 2016 година за цените „ на зелено ”
„ Атаките против нас са мощни, само че това няма да ни попречи да си свършим работата. Явно не е комфортно на някого нашата комисия да работи “, уточни още Пламен Георгиев.

На въпрос от кое място идват офанзивите, ръководителят на КПКОНПИ уточни, че най-вероятно от наранени лица. „ Има над 3 милиарда аргументи. Имаме запорирани имущества за повече от 3 милиарда Това са искове към този момент импортирани в съда. Отделно имахме редица акции, по които задържахме доста лица. Явно не е комфортно на някого”, посочи Георгиев.

„ С възприятие за комизъм мога да кажа, че на някого му се желае да имам жилище там, само че аз просто нямам. За страдание, не мога да си разреша, тъй като имам дълготраен заем. Явно сега се пробват да замесят имената на всички, да се разрасне абсурдът. Обяснявам си го с изборите, които идват. Явно политическата конюнктура е комплицирана, само че мен това не ме вълнува. Ние желаеме да си свършим работата “, уточни още Георгиев.

Апартамент гейт Кредитен съветник: Скандалът с жилищата на властта вреди на пазара Зам.-министърът на енергетиката Красимир Първанов подаде оставка Цвета Караянчева: Единни сме, няма разделяне в ГЕРБ Красимир Янков: Цветанов трябваше да прати сигнала за „ Артекс ” в КПКОНПИ Врата до врата с Цачева: Цените на жилищата на нейния етаж са над 2000 евро на квадрат Колко костват прилежащите на Цачева жилища в кв. „ Изток ”? Георги Шопов: Абсурдно е поради една постройка да успееш да промениш цялостен закон Ще има ли още оставки след „ Апартамент гейт ”? Кредитен съветник: Скандалът с парцелите на властта няма да намали цените на пазара Българска социалистическа партия желае Цветанов да напусне политиката поради лобистки закони Политолози за абсурда с жилищата: Обществото е доста сензитивно на тематика евтини парцели Славчо Велков: Цветанов ще би трябвало да подаде оставка, когато се върне от Съединени американски щати Изненада измежду ръководещи и съпротива след оставките на Цачева и Колева „ Апартамент гейт ”: В един ден Цецка Цачева и Ваня Колева подадоха оставки (ОБЗОР) По искане на Борисов: Зам.-министърът на спорта Ваня Колева подаде оставка Цачева: Не съм принудена да депозирам оставка Цецка Цачева подава оставка като министър на правораздаването Скандалът с жилищата на властта: Има ли връзка сред покупко-продажбите и законовите промени? Антикорупционната комисия ревизира жилищата на властта (ОБЗОР) И прокуратурата изиска инспекция на жилищата на политиците
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР