Изиграха се всички срещи от първия ден на най-голямото събитие

...
Изиграха се всички срещи от първия ден на най-голямото събитие
Коментари Харесай

Fnatic поведе в група A на Worlds преди пристигането на Гълъбов

Изиграха се всички срещи от първия ден на най-голямото събитие в League of Legends за годината - World Championship. Турнирът се организира в Северна Америка, а в частност Play-In-ът, който се играе сега, бе посрещнат в Мексико Сити. Голямата премия наброява общо 2 225 000 $, като всяка парченце от нея ще бъде раздадена до началото на ноември.

Късно на 29 септември започнаха срещите от Play-In стадия, който ще помогне на 6 отбора да стигнат до идната - групова фаза. Двубоите бяха открити с двойката Isurus - MAD Lions, победител от която излезе мадридския клуб. Именно испанците минаха и през Istanbul Wildcats, гарантирайки си първото място в края на деня от група B.

Fnatic на Здравец " Hylissang " Гълъбов стартира първите си два мача - против Evil Geniuses и Chiefs в неявяване на родния съпорт, тъй като геймърът заболя от COVID-19 в най-лошия вероятен миг. Като негов заместител бе назначен играчът на Fnatic TQ Рубен " rhuckz " Барбароса, който в действителност стана и MVP на двете снощни борби. По-рано денем от лагера на " оранжевите " излязоха и с още една неприятна вест - още положителни проби за COVID-19, което означаваше, че FNC няма да започва с дуелите си пред аудитория. 

Все отново момчетата на Якоб " YamatoCannon " Мебди има защо да се радват, даже и без директната поддръжка от почитателите, те застанаха отпред в своята група A след безапелационни победи над EG и Chiefs, като Елиас " Upset " Лип си проработи и Penta Kill с Kalista във втората битка.

След края дневно №1 с две победи могат да се похвалят двата отбора от LEC - MAD и FNC, а Beyond и LOUD също си прибраха  по един триумф в група A.

Ето всички срещи, които предстоят довечера:   

Група A: Fnatic - DFM, LOUD - EG, DGM - Chiefs, EG - Beyond

Група B: Saigon - Isurus, DRX - Saigon, RNG - MAD, Wildcats - DRX

Йоан Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР