Изиграха се срещите от последния пети кръг на групите в

...
Изиграха се срещите от последния пети кръг на групите в
Коментари Харесай

Ясни са всички 1/4-финалисти в Зимната купа на АМФЛ-Варна

Изиграха се срещите от последния пети кръг на групите в шампионата за Зимната Q Cup на Аматьорската минифутболна лига-Варна. След тях към този момент са ясни четвъртфиналните двойки.
МФК Балерини приключи по решителен метод присъединяване си в Група " А ", разгромявайки с 12:0 Летящите магарета. Така отборът завърши с цялостен актив от 12 точки и 42:3 голова разлика. Втори в крайното нареждане е TNT, който разруши с 11:1 Спейс Тийм като и двата отбора не престават в идната фаза, защото " космонавтите " имат шест точки и са измежду двата най-хубави трети тима в трите потока. 
МФК Монтана удари с 14:1 ФК Патриот в Група " Б " и също завършва с цялостен актив от 12 точки, като головото му съответствие е 32:4. Втори тук е Автосервиз Тандем, който е с 9 точки след победа с 5:1 над Розовите Мамби.
В Група " В " Порто-Ди Ес приключи като №1 с 10 точки, а в последната си среща би Fullmax с 5:0. The Unity надигра с 6:1 WINBET Varna като двата отбора не престават в идната фаза като втори и трети надлежно с 9 и 4 точки. 
Вече са ясни и двойките за елиминационната фаза, които ще дефинират полуфиналистите на 17 февруари (петък) на терените за минифутбол на Спортен комплекс " Спартак ":
20:00 МФК Балерини - WINBET Varna
20:00 МФК Монтана - Спейс Тийм
21:00 Порто-Ди Ес - The Unity
21:00 Автосервиз Тандем - TNT
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР