Изиграха се 4 мача от фазата на осминафиналите в Карабао

...
Изиграха се 4 мача от фазата на осминафиналите в Карабао
Коментари Харесай

Свраките, Лисиците и Вълците напред за Купата на Лигата

Изиграха се 4 мача от етапа на осминафиналите в " Карабао Къп ". В нито един от тях не се стигна до изненада и за идващия кръг се класираха представителите на Премиър лийг.

Нюкасъл се оправи с Борнемут и продължава напред след триумф с 1:0. " Свраките " преобладаваха напълно против някогашния отбор на мениджъра си Еди Хау, само че стигнаха единствено до едно попадение, което в действителност беше автогол на Адам Смит в 67-ата минута.

Преди почивката пък гол на Калъм Уилсън беше анулиран поради засада. Отборът от " Сейнт Джемсис Парк " няма загуба в формален мач от 31 август, когато отстъпи с 0:1 на Ливърпул. 

Лестър не срещна особени компликации при визитата си на МК Донс. " Лисиците " се постановиха с 3:0 и записаха четвърта поредна победа във всички шампионати без позволен гол.

Юри Тилеманс откри резултата в 18-ата минута, а в 29-ата прецизен беше Айосе Перес. Малко след началото на второто полувреме Джейми Варди дефинитивно реши дуела.

Саутхамптън трябваше да прави поврат против гостуващия Линкълн Сити, само че въпреки всичко измъкна победа с 2:1 и също е на четвъртфиналите. Гавин Базуну си вкара автогол още във 2-ата минута, само че това не стъписа " светците ", които съумяха да изравнят в средата на първата част с помощта на Че Адамс. В 74-ата минута още веднъж шотландският национал се разписа и донесе триумфа на своя отбор. 

Уулвърхамптън отстрани Джилингам след победа с 2:0. Дълго време " вълците " не съумяваха да пробият отбраната на гостите, само че четвърт час преди края Раул Хименес осъществя дузпа, отсъдена за нарушаване против Хий-Чан Хуан. Второто попадение падна чак в добавеното време и беше дело на резервата Раян Аит-Нури. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР