Изхвърлената от народа набързо от парламента Мая Манолова вече не

...
Изхвърлената от народа набързо от парламента Мая Манолова вече не
Коментари Харесай

Мая Манолова заряза протестърката Добринка Иванова от Девня

Изхвърлената от народа небрежно от Народното събрание Мая Манолова към този момент не се грижи за своите хора и стартира да ги захвърля. Такъв е казусът с бившето й протеже Добринка Иванова от Девня, която е изпаднала в недружелюбност от Манолова и "Изправи се.БГ ", настояват съпартийци пред "ПИК ". Освен това Иванова стана за посмешище и в града си. На последните парламентарни избори не получи поддръжката на своя град Девня и има единствено 18 преференции. Тя беше на 13-то място в листата за област Варна на изпадналата от всевъзможни ранглисти „ Изправи се. БГ. Ние идваме! “. „ Никой в Девня не поддържа Добринка и не и има вяра. Всичко прави, с цел да се добере до огромната политика “, разясниха нейни съграждани. Те са удовлетворени, че тя и Манолова отиват на боклука, в който толкоз доста риха. Двете се носеха ръка за ръка в предния парламент, който повече няма да помиришат.

„ Зелената “ протестърка от Девня Добринка Иванова беше водач на локалното придвижване „ Дишай Девня “, като обича да провежда митинги и да се изявява по медиите. Тя и „ Дишай Девня “ скачат най-вече против локалния бизнес, който дава самун на хората. Без него са обречени да останат без работа, на апетит и ще би трябвало да изоставен Девня.

Добринка Иванова и Мая Манолова най-вече скачаха против непознатите вложители в региона като "Девня Цимент “ АД, „ Агрополихим “, „ Соди-Девня “ и други Те риеха и против изгарянето на боклуци в града. Но страната и Европейският съюз са определили точно промишлени региони за сходна активност. Освен това се употребяват най-съвременните технологии и способи без миризми и замърсяване на околната среда.

„ Всъщност се оказа, че прави всички акции за нахлуване в политиката и да става известна. Вече нямаме доверие в нея и в придвижването „ Дишай Девня “. Всичко е било една огромна неистина “, разясниха неотдавна нейните съграждани от кв. „ Химик “, от където е тя. Хора към този момент напущат и придвижването „ Дишай Девня “. На последните им акции ходеха по 5-6 индивида.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР