“Изхранвал съм сина си с помощи от “Червен кръст. Когато

...
“Изхранвал съм сина си с помощи от “Червен кръст. Когато
Коментари Харесай

Марешки показа сина си: Изхранвах го с помощи от Червения кръст, продължава да износва мои стари дрехи, защото живеем скромно

 “Изхранвал съм сина си с помощи от “Червен кръст ". Когато той се роди със брачната половинка ми нямахме никакви благоприятни условия. Благодарен съм на тази неправителствена организация, че ни оказа помощ да храним детето си. Тогава живеехме в една дървена вила, през която вятърът се усещаше и в оня миг доста се колебаехме дали да не напуснем България " съобщи пред bTV заместник-председателят на Народно събрание, който гостуваше в студиото, дружно със сина си.

Той прикани всички политици да разгласят какви налози заплащат и какво е здравословното им положение. Ще напомним, че направи доклад за налозите на фамилния му бизнес, който е единствено в България, и който за 30 години от началото му е внесъл в хазната два милиарда лв.. Остава да забележим дали някой от претендентите за властта ще се престраши в предизборната акция да разкрие компаниите си и какви налози заплаща.

" Баща ми постоянно ми е бил образец за честност и усърдие. Около него в Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ има доста съумели хора, които са постигнали много в живота си, мога единствено да се изучавам от тях. В момента  работя в една от компаниите на татко си. Развивам се, в този момент съм на по-висока служба и взимам почти двойно. Но под 1000 лева Това е главната заплата. В нашата компания всеки получава това, което проработи, и действително, с бонусите, които получавам, това ми е изцяло задоволително ", сподели –син.

Той показа, че е приключил с отличие Regent University в Лондон, а посредством обменна стратегия е учил една година в Московския държавен университет. Говори четири езика. Избрал е да се завърне в България и да работи в фамилния бизнес.

" За нас - в персоналния живот, в бизнеса и в политиката са значими резултатите. Както виждате, ние живеем непретенциозно. Примерно, синът ми продължава да износва мои остарели облекла, когато бях по-слабичък. Сериозно ви приказвам! Защото той не върви да си купува, мен ми е неловко. В всекидневието в случай че го видите, изобщо не може да разберете, че е мой наследник или че е който и да е. И аз го помолих малко повече да се стегне през днешния ден, въпреки всичко като посетители по малкия екран да е малко по-официален. Така че... ", подчерта Марешки-старши.

За край описа своите мемоари от пътя към триумфа и даде персонални препоръки за пробив в бизнеса и политиката:

" Кратката версия е: 1991 година влязох в бизнеса с медикаменти - една аптека, втора, трета, пета и може би към десетата-единайстата сме изкарали първия милион. Оттам нататък и до момента растем напред и нагоре. Най-важното и в бизнеса, и в политиката са четири неща. Първото е почтеност и честност. Политиката не е ме е направила по-богат, нашите данни са обществени и може да се види, че аз не съм направил и една договорка с държавна болница, че даже да има подозрение, че съм се възползвал от това. Но другите неща също са доста значими. Физическото положение, психическото положение. И последното, което е доста значимо - умственото положение. Но не да си най-умният, би трябвало да си задоволително интелигентен, с цел да знаеш, че не всичко знаеш и да се обграждаш с по-умни от теб и дружно с техния разум да растете напред. "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР