Изходите на Благоевград, както и ГП Е-79, са блокирани от

...
Изходите на Благоевград, както и ГП Е-79, са блокирани от
Коментари Харесай

Разкрит: Разбра се кой е мръсникът, издирван за убийството в Благоевград и как е ликвидирал жертвата си!

Изходите на Благоевград, както и ГП Е-79, са блокирани от полиция, която претърсва всеки излизащ от града автомобил. Акцията е подхваната към 3 ч. тази нощ за търсене на обвинения за тежкото ликвидиране от тази нощ, където бе заклана 58-годишна собственичка на заведение, оповестява БГНЕС.

Както БЛИЦ осведоми, в 1.30 ч. тази нощ пред бл. 17-Б в жк. „ Струмско” бе открита убита 58-годишната собственичка на заведението за бързо хранене, известно на благоевградчани като „ Мръсното кебапче”.

Жената е умряла от мощна кръвозагуба, откакто й е прерязана сънната артерия. До тялото й е открита счупена бутилка от бира. Огледът на мястото на престъплението продължи близо 5 часа.

Заподозрян за жестокото ликвидиране е Радослав С. - „ Соколето”, който преди седмица преби 35-годишната щерка на убитата тази нощ жена. Дивашките му осъществявания не са от през вчерашния ден и БЛИЦ неведнъж е уведомил за тях.



Към 5 ч. тази заран бяха арестувани за разпит 61-годишната майка и 42-годишният брат на „ Соколето”, който не бе открит тази нощ.

Полицейските патрули, ситуирани на изходите на Благоевград, както и на Е-79 при Антените и жк. Струмско в посока Симитли, ревизират всички-леки и товарни коли, в това число и багажниците им.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР