Изгубено островно село, което някога е било дом на 2250

...
Изгубено островно село, което някога е било дом на 2250
Коментари Харесай

Изгубеното островно село, някога дом на 2250 души, открито по време на изсичане на дървета

Изгубено островно село, което в миналото е било дом на 2250 души, беше разкрито, откакто дърветата, закриващи мястото, бяха изсечени.

The селището датира от 17-ти или 18-ти век и е намерено след горски действия на остров Скай. Руините, които бяха открити, включват къщи, хамбари, хамбари и пещи за сушене на царевица, са били скрити от ферма със смърч Sitka, засадена през 1977 година Археологическо изследване е осъществено от Forestry and Land Scotland (FLS) преди дърветата в гората Glen Brittle бяха отсечени. Изследователите откриха, че селото, известно като Брунел, в миналото е имало към 2250 души, които са се грижели за говеда, овце и коне, с цел да заплащат наемите и потребностите си.

Населението на Брунел спада до 1769 при по-късно броене и продължава да понижава. Мястото се трансформира в развалина, откакто се трансформира в " един огромен хал за паша на овце ". Беше зарязан преди първото изследване на боеприпасите, което сподели две непокрити здания и поле на карта от 1881 година на местоположен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР