Изгубена част от интервю на BBC с уличния художник Banksy

...
Изгубена част от интервю на BBC с уличния художник Banksy
Коментари Харесай

Стар запис на BBC разкрива първото име на Banksy

Изгубена част от изявление на BBC с уличния художник Banksy е открита, заяви медията през днешния ден. В фрагмента отпреди 20 години мистериозният актьор разкрива какво е първото му име.

Истинската идентичност на Banksy остава загадка до през днешния ден, само че почитателите най-малко могат да чуят гласа му в подкаста на BBC Sounds " ". През годините Banksy завоюва благосклонностите и на мнозина международни звезди, измежду които Брад Пит, Кейт Мос, Джордж Майкъл, Анджелина Джоли, Боно, Джъд Лоу, Крис Мартин, Джъстин Бийбър и така нататък

В новооткрития запис от лятото на 2003 година някогашният сътрудник по изкуства на BBC Найджъл Ренч пита Bansky дали се споделя Робърт Банкс. Артистът го поправя, че е,,Роби ".

Името му от дълго време е обект на спекулации в онлайн пространството. Най-популярните разновидности са Робин, Робърт и Роби.

Бонус епизод от подкаста е особено записан след откриването изгубения фрагмент от изявлението с Ренч и Bansky.

В записа уличният художник съпоставя още метода си към изкуството с приготвянето на ястия в микровълнова фурна.

„ Бързо е “, споделя актьорът от Бристол и прибавя: „ Искам да направя (графита) и да се изпаря ".

През юли 2003 година художникът е към 20-годишен. Това е едно от най-ранните известни радио изявленията с Banksy, който медиите нормално разказват като,,потаен " и,,мистериозен ". Тогава Ренч интервюира художника, с цел да означи откриването на шоу изложбата му Turf War в източен Лондон.

Редактирана версия е излъчена във вечерната стратегия на BBC преди 20 години, явно без целият материал да е употребен.

Много години по-късно Ренч открива цялостното изявление на минидиск в къщата си.

Нечуваният до момента материал включва и мнението на Banksy дали графитите като демонстрация на вандализъм.

,,Няма да се оправдавам за това. Нима не е по-бързият метод да изразиш мнението си? ", споделя актьорът на Ренч. И прибавя съвет: " Излезте на открито! Разрушавайте нещата! Забавлявайте се! ". По думите му по-късно други хора могат да рисуват от горната страна и да трансформират нечия творба. И даже " да се отърват от нея ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР